Схема: Благомир Коцев крие 100 дка до райския плаж Карадере (СНИМКИ)

Изглежда, че кандидатът за кмет на Варна – Благомир Коцев е скаран с истината…

https://svobodnoslovo.eu/politika/shema-blagomir-kocev-krie-100-dka-do-rayskiya-plazh-karadere-snimki/117699 SvobodnoSlovo.eu
Схема: Благомир Коцев крие 100 дка до райския плаж Карадере (СНИМКИ)

Изглежда, че кандидатът за кмет на Варна – Благомир Коцев е скаран с истината…

Кандидатът на ПП и ДБ за кмет на Варна – схемаджията Благомир Коцев, е скаран с истината и това не е никаква тайна в морската столица. Бившият областен с милионни дългове неведнъж тиражира в публичното пространство врели-некипели без да схваща, че лъжите му са лесно оборими. Поведение, което е абсолютно несъвместимо с поста, към който се е устремил заедно с делата си, заемите, задълженията и злоупотребите си.

Последната изцепка на Коцев е твърдение, че парламентарната му група – сиреч метне промяната ПП, са внесли в НС законопроект за забрана на строителството по Черноморието, включително и в местността Карадере, не защото му пука за райския плаж, а защото фамилията му притежава 100 дка от тях, разкри източникът.

„Преговорите с останалите партии бяха трудни, но като варненец не мога да скрия радостта си.

На Карадере няма да има строежи

Около Варна също има диви и все още девствени плажове – Фичоза, Черноморец и Пашадере. Вярвам, че в новия общински съвет, и лично аз като кмет на града, ще съумеем да ги защитим от посегателството на досегашните крупни инвеститори. Тяхното своеволие в общината трябва да бъде спряно, за да останат нашите диви плажове красиви и естествени, а гората зад тях зелена и незастроена.

Това е волята на хората!“

Обаче, има копие на документа, внесен в НС за огромна и неприятна изненада на пишман мераклията за кмет. Под него като вносители са се подписали не парламентарната група на ПП, а Кирил Петков, Бойко Борисов, Дилян Пеевски и Христо Иванов.

Знаете ли, че осъдените за тежки престъпления, често измъчвани от съвестта си заради стореното, си измислят съвсем различни от реалността сюжети и подсъзнателно се стремят някак да компенсират направеното?

В тази хипотеза с Карадере е и Благомир Коцев. Момчето на тати, второ поколение БКП-номенклатура, може би се опитва да заличи спомена от поредната врътка на семейните фирми, от които са нанесени щети за над 4 млн. лв.

През не чак толкова далечната 2007 г. зетят на Коцев през „ИМЕКС 2000“ купува за жълти стотинки 50 дка гори край Карадере. По същото време на същото място друга фирма – „Силвър тръст” ЕАД, купува пак на безценица други 50 дка гори в района.

После „съвсем случайно“ втората фирма става собственик на първата. По това време държавата се управлява от Сергей Станишев, което помага на семейството да извади от Натура 2000 стоте декара и да ги ипотекира в Уникредит Булбанк за 5 милиона лева и 500 000 лв.

Ей го таткото на схемаджията – всеизвестният в ъндърграунда Рубин Коцев

Разбира се, схемата е да се вземат парите и да не се обслужва кредитът. Банката взема декарите, а семейството на Благомир Коцев остават над 4 млн. лева, защото длъжникът е собственост на офшорка. Според „БАНКЕРЪ“ „генезисът на няколкото офшорки, замесени в случая, е дело на Рубин Коцев (на лъжеца тати-то, б.ред.) и Чавдар Ангелов.

Дружеството „Силвър тръст“ ЕАД е регистрирано във Варна на адрес р-н Приморски, Приморски парк, комплекс „Хоризонт”, пл. 3, ет. 2.

Сега вече може би разбирате защо Коцев не иска там да се строи – не търпи конкуренция, даже и когато вече е напред с 4 млн. лева.

Може би се сещате и колко добър кмет би бил един мъж, заемал държавна служба без диплома, назначен незаконно, в невъзможност да изпълнява задълженията си заради милиони левове необслужвани кредити, с висящо дело за престъпление по служба като областен управител, с дело за незаконно ползване на част от морската градина на Варна с цел обогатяване и на всичкото отгоре – безсмислено лъжейки какво се случва в парламента.

Да пази Господ…

Източник: narod.bg

 

3 Коментара

Мина

преди 1 месец

Когато си върнем Народна Република България, всички бетонни лайна по Черноморието ни ще бъдат ликвидирани! И не само! Странджа ще бъде залесена с дървета! Резерватите ще бъдат възстановени! Птиците, флората и фауната ще бъдат защитени! Децата ще дишат чист въздух, ще консумират здравословна, произведена в Народна Република България- храна! През летата ще бъдат на планински и морски лагери! Ще учат историята ни и ще растат здрави! С българска храна и вода, с чист въздух! Да прогоним чуждия тумор, вън на раковите клетки предатели и чуждоземците- окупатори! Да бъде! Амин! Престъпниците- Съд и Затвор! Да живее и ще живее- Народна Република БЪЛГАРИЯ! АМИН!!!

Коментирай

Иванчо

преди 1 месец

Къде изчезна пяната Веса?

Коментирай

Мина

преди 1 месец

Обръщам се към единиците, които ще разберат написаното по- долу: Разбирате ли, че докато участваме в хазартната им игра, винаги ще бъдем губещи. Тази игра не случайно е измислена. Политиците, всички до последния, са ракови клетки. Трябва да бъдат изядени от имунитета ни! Искате ли здраво тяло?! Тогава- шут на тумора и рака! Шут завинаги! Създаване на здраво тяло от здрави клетки и хора! Никакво допускане на политическите тумори и метастази! И никакви, пази Боже, преговори с демони и сатани! Преговарящи със сатана- да се считат сатанински слуги! Каквито са! С Христос- напред!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.