Ще останат ли Денков и Габриел като най-големите предатели в историята?

https://svobodnoslovo.eu/politika/shte-ostanat-li-denkov-i-gabriel-kato-nay-golemite-predateli-v-istoriyata/124293 SvobodnoSlovo.eu
Ще останат ли Денков и Габриел като най-големите предатели в историята?

Ако Денков и Габриел се съгласят с ултиматума на Австрия да приемаме бежанци срещу Шенген, ще останат в историята като най-големите предатели в новата история на България. Добре е това да се знае. 

Да го знаят и те, ако не искат да ги бият по улицата. 

Костов се опъна преди 23 години на САЩ и не прие бежанци от Косово, което му костваше политическата кариера, но ще остане в историята с това решение, въпреки масовата омраза към него и останалите му щети за България. Той обаче устоя на американския натиск, както преди него Виденов устоя на руския натиск за газа и тръбите, които ги прави защитници на националния интерес. 

Като се замисля - интересна антиномия: Костов се опъна на американците, а Виденов на руснаците. Златното сечение е в поведението на двата полюса. Независимо от политическите ни пристрастия, мисля, че трябва да оценяваме тези малки стъпки. В политиката по-големи не са и възможни.

Явор Дачков

https://www.lentata.com/

4 Коментара

Ще останат ли Денков и Габриел като най-големите предатели в историята?

8 months before

Това вече не е ли факт?!?

Коментирай

Констанца

8 months before

Яворе, за наше съжаление ще останат. Защото по-големи предатели и гъзолизци до сега не сме имали, въпреки голямото ни разнообразие от такива!

Коментирай

ТОЙ

8 months before

ТЕ ВЕЧЕ СА….НО КАКВО ОТ ТОВА?КОЙ ЩЕ ИЗМИЕ ПОЗОРА НА КИРЯКСТЕФЧОВЦИТЕ?БУЦИ,КОКОРЧО,БОЙКИКЕВ,КИРЧО ХАРВАРТТСКИЙ,ИЛИ….КОЙ?ДА БЕЕЕЕ,РАЗБИРА СЕ ДЕЛЯНЧО ПЕЕВСКИ ЩЕ НИ ОТСРАМИ С НОВИ ПРОМЕНИ В КОСТИТУЦИЯТА.ТАМ ВЕЧЕ ЧЕРНО НА БЯЛО ЩЕ БЪДЕ ЗАПИСАНО,ЗА ДА ПОЛУЧИМЕ ПЪЛНИТЕ ПРАВА ЗА ШЕНГЕНЯ-ВСЯКА ГОДИНА-НЕ ПО 6000,А ПО 12000.ТОГАВА ЩЕ НАСТЪПИ СПОКОЙСТВИЕ И ШЕНГЕН Е ОТВОРЕН И ПО ЗЕМЯ ЗА НОВИ ЕМИГРАНТИ….

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.