Сидеров: Предизборно да се обединят БСП, "Възраждане", партии като "Атака" и "Русофили"

https://svobodnoslovo.eu/politika/siderov-predizborno-da-se-obedinyat-bsp-vazrazhdane-partii-kato-ataka-i-rusofili/44192 SvobodnoSlovo.eu
Сидеров: Предизборно да се обединят БСП, "Възраждане", партии като "Атака" и "Русофили"

"Трябва предизборно да се обединят БСП, "Възраждане", партии като "Атака", поне още 8-10 има такива партии, "Русофили", "МИР" и т.н., които не се различават по виждания по основни въпроси - и вътрешни, и външни. И да направим мощен блок, който да застане за баланс, защото другият блок се получава, независимо дали ще се карат Кирил (Петков) и (Бойко) Борисов, те по тези въпроси са заедно. Те се състезават кой по-верноподанически да каже, че е против Русия, агресора и дават оръжие на Украйна. Има я едната страна, а другата я няма. За да има баланс, трябва да се направи един блок".

Това каза пред БНР лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров.

Според него има нужда да се погледне стратегически на политическата ситуация и апелира към лидерите на тези формации "да бъдат по-умни":

"Имаме нужда от това да се вдигнем над подробностите. Ако формираме сега един блок и той да се утвърди на тези и на следващите избори, вече в България ще има кой да изразява мнението на тези 70 или 75% от българите, които казват, че не искат оръжие за Украйна, не искат в Езрозоната, не искат двата реактора за АЕЦ "Белене" да ръждясват, които казват, че искат енергетиката да бъде такава, каквато можеше да бъде, искат "Южен поток", "Белене" и т.н".

Лидерът на "Атака" изказа предположение, че му повдигат обвинения заради "поръчковия характер на прокуратурата" и защото медията, която ръководи, не е политкоректна:

"Явно е започнала да дразни някои кръгове и някои посолства", заяви той. 

eurocom.bg

9 Коментара

Босилсковски

преди 1 година

Ха-ха, това същият Сидеров ли е, който до вчера се задавяше в слюнката си, докато изригваше измислици и клевети срешу Възраждане? Или сега е видял възможност за собствената си реанимация? Клети ми Сидеров, подслон под автентичната българофилска партия няма да получиш.

Коментирай

Цеци Ц.

преди 1 година

Коцето е само плагиат. Нищо друго.

Коментирай

Цеци Ц.

преди 1 година

Коцето е само плагиат. Нищо друго.

Коментирай

ИвайлоК

преди 1 година

Повече от разумно е предложението. Но реален проблем ще бъде "кой да води бащина дружина". Хора с огромно "его", чувствайки се на гребена на вълната, ще поставят условията си да са начело - както беше с подписката за референдума. Мисля обаче, че резултатите от идващите през пролетта избори ще ги отрезвят и те може да станат по-сговорчиви. Но това ще е чак след изборите...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.