Скандал! Какво свързва Филиз Хюсменова и Сали Табаков с кмета-престъпник от Омуртаг Ешреф Ешрефов?

Скрита лимонка на “опозицията” в ДПС ли е водачката на варненската листа?

https://svobodnoslovo.eu/politika/skandal-kakvo-svarzva-filiz-hyusmenova-i-sali-tabakov-s-kmeta-prestapnik-ot-omurtag-eshref-eshrefov-2/136634 SvobodnoSlovo.eu
Скандал! Какво свързва Филиз Хюсменова и Сали Табаков с кмета-престъпник от Омуртаг Ешреф Ешрефов?

Скрита лимонка на “опозицията” в ДПС ли е водачката на варненската листа?

След като на 21 юни т.г. сайтът “Афера” гръмна с новината, че антикорупционната комисия тараши къщата на ексобластния председател на ДПС-Варна Сали Табаков за източени 28 млн.лв. от МОН, на редакционната ни поща пристигна скандален сигнал, свързан с варненската водачка на листата Филиз Хюсменова, спрягана за негово протеже.

 

Пожелалите анонимност податели свързват катастрофално ниския изборен резултат на Движението във Варна с необяснимата близост между Хюсменова и обвиненият за ръководител на организирана престъпна група в Омуртаг кмет Ешреф Ешреф, чийто избор бе касиран с определение на Варненския апелативен съд от 30 май т.г.

Припомняме, че през м.февруари Ешреф беше арестуван след акция на ДАНС в общината за конфликт на интереси и възлагате на тлъсти обществени поръчки на баща му. Няколко месеца по-късно пък избирането му за кмет на общината бе касирано, а в Омуртаг ще се проведат нови избори. Междувременно Ешреф, който е под домашен арест, стана част от партията на Иван Гешев, макар след позорното си изгонване от ДПС да бе акостирал за кратко при отцепника Гюнер Тахир. Освен административни и данъчни престъпления, на съвестта на омурташкия кмет тежал и друг, зловещ грях, който ако бъде установен, не му мърда доживотна присъда, допълват източниците ни от Делиормана.

Според авторите на писмото, Филиз Хюсменова била повече от близка както с Ешрефов, така и с политическия му патрон Гюнер Тахир. С последния дори я свързвала мимолетна авантюра от преди близо две десетилетия, която двамата пазили в дълбока тайна за да не пострада кариерата й в Движението. Въпреки омертата, самият Тахир не пропуска да я спомене с добро в почти всяко интервю, което дава, а веднага след Националната конференция през февруари си позволи да разкритикува Почетния председател задето не й е дал да прочете речта му пред делегатите.

 

Възможно ли е горещите страсти между Хюсменова, Табаков, Тахир и Ешреф да са причина за катастрофалните резултати на водачката от варненската листа, питат гневни симпатизанти на ДПС? Те настояват също така ДАНС и КПК да проверят участието на Ешрефов в аферите на Сали Табаков, а ръководството на Движението да  изясни каква е ролята на парашутистката от Силистра Филиз за лошото представяне на партията във Варна.

Източник: crimesbg.com

8 Коментара

Червената шапчица

4 days before

- Комшо, що си тъжен, бре?! - Абе, мисля, че жена ми ми изневерява с някой кретен! - Айде без обиди, моля ти се!

Коментирай

Червената шапчица

4 days before

Ешреф Ешрефов и жена му вечерят в ресторант. По едно време покрай масата минава друга жена, а мъжът я пипва по дупето. Съпругата: - Каква беше тази жена? Той: - Любовницата ми. Тя: - Любовница?! Ти имаш любовница?! Край! Искам развод! Той: - И ще се откажеш от всичко - от резиденцията, самолетите, приемите, пътуванията в чужбина? В следващите 15 минути двамата дояждат десерта в неловко мълчание. На вратата на ресторанта се появяват друг мъж и жена. Съпругата: - Я, това Сали Табаков ли е? Той: - Да. Тя: - А коя е тази жена с него? Той: - Любовницата му. Тя (облизвайки лъжичката от кафето): - Хм, нашата е по-хубава.

Коментирай

Червената шапчица

4 days before

Филиз Хюсменова пита - Муцка, какво стана с новият ти любовник!? - Гад! Изчезна и ме остави сама с мъжа ми! - Това не е нищо! Моят любовник и мъжа ми изчезнаха заедно...!

Коментирай

Червената шапчица

4 days before

- Сийке, какво ново? - Най-после моят спря да ми изневерява. - Така ли?! И от кога? - Утре стават 40 дни.

Коментирай

Червената шапчица

4 days before

Милошев: До 2-3 дни в морето край Кранево ще може да се плува.... Няма страшно, фекалиите ще отплуват на юг...

Коментирай

Червената шапчица

4 days before

Веселина Томова - на редакционната ни поща пристигна скандален сигнал, свързан с варненската водачка на листата Филиз Хюсменова. Пожелалите анонимност податели, смятат че горещите страсти между Хюсменова, Табаков, Тахир и Ешреф... и т.н. - сикс, пари, лйбов и ревност...

Коментирай

Червената шапчица

4 days before

Интересно какво става с аварията в АЕЦ-а или и там всичко е ОК както с фекалиите в морето.

Коментирай

Червената шапчица

4 days before

Зеля смени доставчика... Евелин Банев - Брендо се предаде доброволно на полицията

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.