СКАНДАЛ! Вижте малкия сарай на Доган – бардак за разврат на дерибеите (ГАЛЕРИЯ)

https://svobodnoslovo.eu/politika/skandal-vizhte-malkiya-saray-na-dogan-bardak-za-razvrat-na-deribeite-galeriya-2/142307 SvobodnoSlovo.eu
СКАНДАЛ! Вижте малкия сарай на Доган – бардак за разврат на дерибеите (ГАЛЕРИЯ)

Стаи за интимности, пространства за удоволствия, басейни, джакузита, сауни, каменни легла за масаж – така е живял Ахмед Доган в специално построен втори "малък" сарай в кв. "Бояна", показа bTV в свой репортаж.

 

Този дворец на покварата, алкохолизма и разюздания секс се намира на метри от големия сарай, който защитниците на Доган упорито представяха пред медиите като партийна база на ДПС, където са избирани кметове, а младите са водели обучителни семинари.

 

"Малкият" сарай обаче бе грижливо пазен от хорски очи и за него знаеха само малцина от най-приближените му. Нищо чудно – там са се вихрили разюздани оргии между “почетния” и цяла тумба дерибеи, които хич не гледали “кой на кого” по време на сексуалните сбирки.

Сараят и цялото вътрешно оборудване са построени изцяло по идея и в духа на извратените фантазиите на Ахмед Доган. Сайтът “Афера” не отдавна издаде, че в едно от помещенията било монтирано “колело на късмета”, окичено с всякакви атрибути на садо-мазо секса, а специално изпращаните платени гювендии били карани лично от Доган да “въртят колелото” за да видят с какъв камшик ще им се падне да бъдат наказани от него.

 

Още по-любопитен е вторият етаж, който представлява "пространство за удоволствия и почивка" - с ресторант с камина, няколко джакузита, хамам, стая за масаж и затъмнени зали за уединение.

 

На втория етаж има жилищни апартаменти, като един от тях е бил обитаван от предишния председател на партията Мустафа Карадайъ, разкриват източници от охраната на имота. Там той си гледал кефа с втората си жена Христина Атанасова, която оплоди и с която живее в момента на семейни начала. Припомняме, че тя носи позорния прякор Хриса Общата заради разюзданата си сексуалност и безразборни връзки.

 

Самият Карадайъ е напуснал имота, оставяйки голяма част от личните си вещи и дрехи.

 

Малкият сарай не присъства в никакви декларации.

Предполага се, че е построен чрез сложни схеми на отклоняване на средства от обществени поръчки.

Самият Доган не фигурира в списъка на лицата, които са задължени да декларират имущество си пред КПКОНПИ, както това важи за всички лидери на парии. Вратичката, през която се е измъкнал е, че той е "потечетен" председател на партия.

Източник: crimesbg.com

8 Коментара

Павлина

6 days before

Защо медиите мълчат за този разврат и колосалните кражби на дерибеите? ББ не е светец, но него за едно чекмедже с евро години на ред го мачкаха и продължават да го мачкат, а за тайните стаи на дерибеите с милиони евра и долари, техните дворци и безброй имоти пълно мълчание. Докога ДПС ще плашат с етническия мир, всеки път когато някои се опита за надникне в техните далавери. Обикновените турци не разбират ли, че са употребени от мафиотизирана групичка. Някой беше казал, че ДПС е проклятието на българския преход, ето, че се оказа вярно. Защо трябва да има етническа партия в България? Защо се позволява всичко това? Защо българските гори, които се стопанисват от ДПС оредяват от пожари и масова сеч?

Коментирай

Павлина

6 days before

ДПС - Доган е активирал здраво троловете си. Към троловете - какво работи и е работил Доган, за да живее като турски султан? Ако ДПС му плаща масрафа, тези пари не са ли от всички данъкоплатци? Аз не съм съгласна да плащам масрафа на агент Сава, с прозвището лидер на ДПС.

Коментирай

огнеборец3

6 days before

Ахмед Доган ми е направо симпатичен! - и като визия, и като интелект. Особено ако го сравнявам с магнитски - примитивен, дебел и вечно ядосан! Или с оня с кюлчетата - дето искаше да превърне един свой конкурент в кайма...

Коментирай

Това трябва да излезе в целия свят

6 days before

Нека целия Европейски съюз водят , кви боклуци, минали през тия стаи за секс са пратени за евродепутати ...

Коментирай

Красимир

5 days before

Не мога да разбера как така помещения с дивани и джакузи са стаи за секс? По тази логика кухненски бокс примерно ще е гнездо за разврат. До вчера Ахмед Доган беше велик политик и гарант за етническия мир в страната, а днес по нечия заповед е дерибей с извратени фантазии. Колкото едното е вярно, толкова и другото. Колония от най-долен тип - ето какво сме ние и жалко за населението.

Коментирай

Почетният свинар Доган-СоПола

5 days before

Само де Шопара трудно се наместваше в корито-джакузито.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.