Скандална зам.-министърка на спорта напълни ММС с хора на Корнелия Нинова

https://svobodnoslovo.eu/politika/skandalna-zam-ministarka-na-sporta-napalni-mms-s-hora-na-korneliya-ninova/114139 SvobodnoSlovo.eu
Скандална зам.-министърка на спорта напълни ММС с хора на Корнелия Нинова

Зам.-министърът на младежта и спорта Даниела Дашева, станала печално известна като такава, благодарение на това, че дала диплома на настоящия министър на спорта, напълни ММС с калинки на Корнелия Нинова!

 

Запознати разказват, че след меко казано неопитната здравна репортерка от миналото Диана Тенчева в ММС са нахлули още по-скандални имена. Това са Стоил Рошкев от телевизията на БСП, който Корнелия Нинова прати да протестира в защита на Иван Гешев и дъщерята на един от най-близките до червената лидерка – Бриго Аспарухов.

 

Светлана, дъщеря на бившия шеф на разузнаването и водеща фигура в БСП Бриго Аспарухов, миналата година получи важно назначение в Министерството на земеделието. В началото на 2022 година тя стана шеф на отдела „Връзки с обществеността и протокол“ при личния министър на земеделието на Корнелия Нинова Иван Иванов. Така и не беше дадена информация да е провеждан конкурс за важната позиция, но това едва ли е и от значение, след като министерството беше поверено от четворната коалиция на БСП. Днес, любимката на Нинова, отново влезе във властта през задния вход-този път в пресцентъра на ММС.

 

Името на Светлана се свързваше с лидера на „Хиподил“ и „Глас народен“ Светльо Витков. В продължение на години беше най-близкият му съратник в политиката и не само - дори стана част от инициативния комитет, който го издигна за президент през 2016 година.

През есента на 2021 година Светлана влезе в парламента като съветник на червения депутат Петър Кънев, но явно БСП са се погрижили да заеме по-значим пост в управлението, нищо, че уж не са във властта.

Източник: tribune.bg

2 Коментара

Нинова

преди 7 месеца

Все "мои хора" са ви трън в очите! А че Подменящите Промяната КирчоКокорковци напълнипа държавната администрация с гейберасти, които уж щяха да изчегъртват, не ви тревожи, нали?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.