Слави Трифонов в истерия – референдумът му е пред провал!

Дългият впрегна дори фризьорски салони в събирането на подписи

https://svobodnoslovo.eu/politika/slavi-trifonov-v-isteriya-referendumat-mu-e-pred-proval/54880 SvobodnoSlovo.eu
Слави Трифонов в истерия – референдумът му е пред провал!

Дългият впрегна дори фризьорски салони в събирането на подписи

Референдумът на Слави Трифонов за въвеждането на президентска република има бъдещето на последното допитване, организирано от Дългия и екипа му – никакво.

Това разкриват притеснени активисти на „Има такъв народ“.

 

В затворени чат групи симпатизанти и актив на ИТН вече са в паника, че подписите за организиране на допитване, прието от парламента, няма да достигнат и референдумът ще отиде в кошчето за боклук.

 

Необходимите 400 000 легитимни подписа, изобщо не са събрани, докато от „Възраждане“ успели да надминат бройката и вече според екипа на Копейкин имат 620 000 подписа за допитването им за влизането на страната в Еврозоната.

 

„Да не стане така, че да не достигнат нужните 400 000! Казвайте дали да си даваме зор да събираме нови подписи или вече има нужните“, пишат паникьосани хората на Дългия в социалните мрежи.

 

Пунктовете за събиране на подписи от страна на ИТН пък сериозно натискат везната на електората в полза на отказ от подписване, разказаха още недоволни активисти. Трифонов и екипа му стигнали дотам, че организирали средища за събирането на подписите във фризьорски салони.

 

Така например в столицата един от пунктовете за подписи е козметичното студио „Sense of Beauty“, където парафи се събират от вторник до събота. 

В Стара Загора салон за красота „Хрис“ приема актива на Трифонов с химикали в делничните дни.

Козметично студио „Неустоима“ в Попово пък привлича електората на ИТН в Търговищка област, за да се подпише за референдума в полза на президентска диктатура.

 

Пълната комедия със събирането на подписи идва на фона на затопленото отношение на ИТН към ГЕРБ, които са далеч от идеята за въвеждането на президентска република. 

С гласовете на хората на Слави в парламента стана ясно, че новият председател на събранието ще е избраникът на ГЕРБ Росен Желязков, за когото още в първия ден на новото събрание депутатите на Трифонов гласуваха с подкрепа.

 

Според тях това е съвсем нормално и законно, тъй като ГЕРБ като най-голяма партия имала право да излъчи председател, който да се подкрепи, за да върви законодателството.

Откакто са в новия парламент за ИТН се говори, че ще се превърнат в новия „златен пръст“ на бъдещото правителство и така ще изнудват партньорите си във властта.

 

Ако обаче коалицията между ГЕРБ и ПП-ДБ се осъществи, влиянието на Слави ще бъде минимизирано.

Източник: Уикенд

1 Коментара

жоро

преди 1 година

Да иде и пробва в Македония . Македония винаги му е била приоритет пред нас.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.