СЛЕД ЕПИЧНОТО УНИЖЕНИЕ: Чистка в Президентството - гърмят пиар мозъците на Радев, оставили го да се гърчи пред Зеленски

Президентът Радев бе поставен в унизителна позиция при посещението на Зеленски у нас

https://svobodnoslovo.eu/politika/sled-epichnoto-unizhenie-chistka-v-prezidentstvoto-garmyat-piar-mozacite-na-radev-ostavili-go-da-se-garchi-pred-zelenski/113093 SvobodnoSlovo.eu
СЛЕД ЕПИЧНОТО УНИЖЕНИЕ: Чистка в Президентството - гърмят пиар мозъците на Радев, оставили го да се гърчи пред Зеленски

Президентът Радев бе поставен в унизителна позиция при посещението на Зеленски у нас

Президентът Румен Радев изпита сериозно унижение по време на срещата си с Володимир Зеленски и това изглежда няма да остане без последствия. Той е ядосан от факта, че беше поставен в неприятно положение пред медиите и хиляди наблюдатели, които станаха свидетели на откровеността, решителността и непоколебимостта на украинския президент.

Радев обвини своите съветници от "Стратегически съвет" за огромен провал в пиар кампанията. Съветът е ръководен от професор Александър Маринов, който преди е бил агент "Майстора" от ДС.

Източници от президентската администрация съобщават, че предстои промяна в състава на съветниците на Радев, които го оставиха да се изправи пред Зеленски без подкрепа и да се изложи с мънкане. Според информацията, Маринов ще се опита да прехвърли вината на своите подчинени - дипломат Владо Шейтанов, социолог Живко Георгиев и предишния консул в Истанбул Петър Воденски.

За особено виновен се счита последният, който е автор на концепцията за "войнолюбците" и "кабинета на войната", които Радев често споменава във връзка с кабинета "Денков-Габриел".

Всички тези аргументи се разпиляха пред изключително подготвения Зеленски, който безмилостно разгроми "миротворческото" негодувание на Радев.

Президентът осъзна, макар и късно, че е попаднал във взривоопасна ситуация и поставя себе си в ужасно положение, като опитва да оспори тежестта на военния конфликт в Украйна. Пред лицето на разказите на Зеленски за страдащи деца и сексуални злоупотреби, Радев може единствено да се оплаква за инфлацията и цените на енергоресурсите в Европа.

Източник: pik.bg

 

6 Коментара

darkaveng

преди 2 месеца

Пик, "най-достоверната" информация на света, и не само! Четеш, въртиш на 180 deg, и каквото се получи - това в действителност е правдата! Обаче! За евроджендърския планктон пик са ... всичко! Дерзайте, момци! Анадънму?😀

Коментирай

Глупости на търкалета -

преди 2 месеца

както обикновено от авторката. "Изключително подготвеният" кървав клоун просто изпадна в истерия...Аман от писачи и лизачи, за които българските интереси не означават нищо.

Коментирай

Списващия

преди 2 месеца

киликанзер избива комплекси.

Коментирай

Чичо

преди 2 месеца

Съвсем оакахте сайта с тези препечатки от Уикенд и Пик. Кафявите медии много ви свалят нивото. Че и пасквилите на отвратителната морално и физически Ива Николова.

Коментирай

Абсолютно

преди 2 месеца

Съм съгласен с Чичо. "Свободно слово", не значи "жълта диария".

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.