След срива на изборите! Кирил Петков не подава оставка, зарича се да бъде силна опозиция

https://svobodnoslovo.eu/politika/sled-sriva-na-izborite-kiril-petkov-ne-podava-ostavka-zaricha-se-da-bade-silna-opoziciya/135696 SvobodnoSlovo.eu
След срива на изборите! Кирил Петков не подава оставка, зарича се да бъде силна опозиция

Кирил Петков събира "Продължаваме промяната", за да осмислят изборите. Това съобщи самият той във фейсбук профила си. 

"Днес се събираме да осмислим новата ситуация в дълбочина.

Три неща са ясни: ще бъдем силна и градивна ОПОЗИЦИЯ, ще сме най-твърдите защитници за продължаване на ЕВРОПЕЙСКИЯ МОДЕЛ в България, където благата се разпределят ЧЕСТНО, ще се борим срещу всеки опит за кражба и КОРУПЦИЯ.

Виждам, че има СИЛА и потенциал в обществото да продължим ПРОМЯНАТА на страната ни. Ще очертаем пътя напред заедно", написа съпредседателят на ПП.

По последни данни от ЦИК коалицията ПП-ДБ е взела 290 792 гласа на изборите. Това е по-малко от половината, които коалицията взе на парламентарните избори през април 2023 г. - 621 069. 

В понеделник след изборите Христо Иванов подаде оставка като лидер на "Да, България" и обяви, че се отказва от депутатското си място.

"Не търсете в това действие ревизия на коалиционни формат", призова той и обяви, че ще работи за връщане на доверието към партията му. 

https://epicenter.bg/

7 Коментара

Варна

2 months before

Осмислянето става с мозък , а не с една клетка по всяка вероятност дефектна.Колкото бяха ,,силни ,,във властта два пъти по-слаби ще са в опозиция.Просто Киро е за болница,а не за парламента

Коментирай

Жоро

2 months before

Кирето е вече тотал щета от тия кристали.

Коментирай

Жоро

2 months before

Кирето е вече тотал щета от тия кристали.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.