СЛУГИ НА КОЗЯК, ПЛЕБСЪТ ВИ ПОЗДРАВЯВА

https://svobodnoslovo.eu/politika/slugi-na-kozyak-plebsat-vi-pozdravyava/3516 SvobodnoSlovo.eu
СЛУГИ НА КОЗЯК, ПЛЕБСЪТ ВИ ПОЗДРАВЯВА

Както винаги, управляващите се намират на върха на стълбата. Повярвали си, хвалещи се един друг, убедени, че няма никой над тях. И естествено, презиращи от все душа тези, които са по-долу. Народът. Както те го наричат вече - плебса. Кирил Петков, ДБ, ИТН, БСП, както и ГЕРБ, не се интересуват от българите. Какво значение има някакъв си народ?

Днес Комисията по външна политика одобри да се прати оръжие в Украйна. Като помощ, разбира се. Нали затова ни се натресе украинския външен министър да настоява да им изпратим оръжие.

Това, което ме изумява, че тези хора в управлението явно нямат никакъв досег с обикновените хора. Или толкова се чувстват защитени от покровителите си - от Козяк, от "Америка за България" и онези, богоизбраните, че не се страхуват какво ще кажат хората.

А ние - българите, не искаме да се праща оръжие на Украйна. Не искаме да се набъркваме в тази война. Не искаме дори санкции срещу Русия, защото те тежат не на Путин, а на нас - българите. И това всеки един от нас го усеща по джоба си. Изпращането на оръжия за Зеленски означава дългосрочно влошаване на отношенията с Руската федерация. И дори русофобите трябва да признаят, че газ, петрол, стомана и други таквиз важни нещица, ги внасяме предимно оттам. Докато не си открием нефтено и газово находище в Тутракан например, по-добре да не се правим много на отворени.

И защо управляващите не слушат народа? Защо го наричат плебс, е ясно - защото знаят, че властта им не е от народа, а от други. Само, че истината е друга. Народът, когато осъзнае силата си и когато се събуди, може да ги помете като ураган. Никой, който се е самозабравил във властта, не е свършил добре.

Подготвят поредното предателство към българския народ. Ние не се интересуваме какво Кирил Петков е обещал на Мустава, на Зеленски, на Брюксел и прочие. Ние не се интересуваме от оплетените като в латинодрама отношения в управляващата коалиция. Ние не се интересуваме колко декларации и клетви ще прочетат от трибуната на Народното събрание.

Ние настояваме да се чуе гласът на хората! Не на тези, които са на заплата към "Америка за България", а на българите. На тези българи, които цял живот са работили за тази държава, които са давали клетва в българската армия, които са готови на всичко за Родината си. Този глас е гласът, който трябва да Ви води!

И Ви гарантирам, че ще направим всичко, за да Ви спрем! Защото сте вредни за България!

Единствената помощ, за която съм съгласна да изпратим на Зеленски, е да ламинираме чертежите на Кефките и с една синьо-жълта панделка в папка с американското знаме да ги изпратим в Киев!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.