Срам за всички нас, че допуснахме подобни малоумници да управляват България

https://svobodnoslovo.eu/politika/sram-za-vsichki-nas-che-dopusnahme-podobni-maloumnici-da-upravlyavat-balgariya/119592 SvobodnoSlovo.eu
Срам за всички нас, че допуснахме подобни малоумници да управляват България

След Освобождението на България през 1878 г. през родната политическа сцена дефилира цялата възможна фауна от психопати и олигофрени, но никога, дебело подчертавам, абсолютно никога, България не е имала по-просто и нагло управление от настоящото!

Излишно е да казвам, че Кирил Петков е първият български премиер, който само за няколко месеца в държавното управление категорично си заслужи титлата "ПростоКиро". Щото, извинете, то, бива да си прост, ама тъпотията на Кирил Петков има вселенски измерения! 

Аз твърдо считам, че Киро трябва да бъде награден на официална церемония в Лос Анджелис, за най-нагло и тъпо копеле на десетилетието. В случай, че той е зает с неотложни държавнически дела или продажба на хранителни добавки, то, не виждам никакъв проблем, наградата му да бъде приета от леля му Асена или от псевдосексуалното чудо Лена Бориславова.

Или с една дума - срам! Срам за всички нас, че допуснахме подобни малоумници да управляват България.


Васил Петев

https://mediamall.info/

3 Коментара

Али Баба

преди 6 месеца

Кой го е допуснал? 33 години в тази кочина народа е безгласна буква. Хората сме в ролята на статисти! Нищо не избират, нищо не решават, нищо не допускат... всичко е "ала бала " по чужд сценарий. Иначе всичко написано е вярно, без заглавието!

Коментирай

Иванова

преди 6 месеца

Гуню, гласувай за Деян Николов, поне ще има кой да подклажда свадите в общинския съвет. :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.