Станев: Василев да понесе наказателна отговорност, ако се докаже, че е сплашвал Христинка Иванова

https://svobodnoslovo.eu/politika/stanev-vasilev-da-ponese-nakazatelna-otgovornost-ako-se-dokazhe-che-e-splashval-hristinka-ivanova/54838 SvobodnoSlovo.eu
Станев: Василев да понесе наказателна отговорност, ако се докаже, че е сплашвал Христинка Иванова

Радостин Василев да понесе цялата тежест на наказателната отговорност за сплашването на нашия депутат Христинка Иванова, ако се установят достатъчно доказателства. Българските съд и прокуратура да свършат това, което повелява законодателството. Това заяви депутатът от "Има такъв народ" Филип Станев в ефира на Нова телевизия.

По думите му е пределно ясно, че сплашване е имало. 

"След като по волята на избирателите ще бъдем най-малката парламентарна група - ще бъдем очите, ушите, сензорът, който ще следи какво се случва вътре в парламента. Как протичат законодателните процеси и дали нещо е в ущърб на обществото. Функцията ни е контролна - ние сме вътрешен датчик дали протичат политическите процеси по полезен начин за обществото. Ще говорим с всеки по темите, които касаят обществото", заяви Станев за работата на 49-ото Народно събрание.

https://eurocom.bg/

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.