Станислав Балабанов: Подозираме, че БСП е влезнала мръсни договорки със “Сглобката” (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/stanislav-balabanov-podozirame-che-bsp-e-vleznala-mrasni-dogovorki-sas-sglobkata-video/122081 SvobodnoSlovo.eu
Станислав Балабанов: Подозираме, че БСП е влезнала мръсни договорки със “Сглобката” (ВИДЕО)

На брифинг пред медии в парламента депутатът от ИТН Станислав Балабанов изнесе скандална информация за задкулисни игри между БСП и “Сглобката”

Той заяви, че се цели прекратяване на работата на временната комисия по разследване на машинното гласуване, като предложението за това изненадващо е дошло от депутата Георги Свиленски от БСП.

Припомняме, че след разследване на MEDIAMALL комисията трябваше да изслуша шефа на “Информационно обслужване”, външни експерти и Централната избирателна комисия.

От Станислав Балабанов обаче се разбира, че някой има за цел истината да бъде потулена.

Какво още каза на брифинга Балабанов, гледайте във видеото:

https://otupor.com/

3 Коментара

Lombrozo

преди 5 месеца

станислав Ала-Бала-банов - виж Муууу името и повече не чети кво се е опитал да каже

Коментирай

Гражданка

преди 5 месеца

А кога ще правите стрес тестове на машините?!

Коментирай

Възмутен

преди 5 месеца

Г-не- на български език: Влязли! Не “влезнали” и “излезнали”! Аман от неграмотници! Влязъл- излязъл! Не влезнал- излезнал! “Влезнал” ви е оня рогатия на всичките! С дебелия!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.