Станислав Балабанов разби Божанков: С огромен кеф те наблюдавам как се гърчиш в защита на модела на управление

https://svobodnoslovo.eu/politika/stanislav-balabanov-razbi-bozhankov-s-ogromen-kef-te-nablyudavam-kak-se-garchish-v-zashtita-na-modela-na-upravlenie/125911 SvobodnoSlovo.eu
Станислав Балабанов разби Божанков: С огромен кеф те наблюдавам как се гърчиш в защита на модела на управление

Пореден цирк и супер шоу в парламента! Уж скучната точка за освобождаването на Десислава Атанасова като народен представител, покачи сериозно напрежението в пленарната зала.

Първо се изказа Явор Божанков, който стана причина изобщо да се стигне до напрежението. Напълно извън темата – оставката на Атанасова, той захапа “Възраждане“ с патетични изречения, четейки морал от трибуната.

От “Възраждане“ се обърнаха към говорившия преди това Явор Божанков и попитаха дали ще се включи по същество в парламентарни дебати, по които е компетентен. И изразиха съмнение дали изобщо има юридическа диплома.

На сцената се появи Станислав Балабанов, който директно атакува Явор Божанков като заяви, че във Велико Търново, се е забавлявал, като е гледал Божанков как се гърчи и лази на колене, за да бъде приет за член на ИТН.

“С огромен кеф те наблюдавам как се гърчиш в защита на модела на управление, който не се е променил. А, нещо се промени – ти вече гласуваш за него, благодаря ти“, отсече Балабанов.

otupor.com

4 Коментара

Майна

преди 3 месеца

,,Светлината ще свърши,, ще има светлина,,( Пеевски) ..,,Един народ , без култура не е народ,, (пак Пеевски , заглавие на ,,Блиц,, , възторжена, че най-после Той е ,,уредил,, пари за ,,културата,, ) Веселина Томова се ,,скъса,, от възхваляващи статии за него и трие всички възмущаващи се в коментарите...Във време, когато се гази Конституцията на ТБ,, , когато промениха абсолютно противоконституционно правото на ротационен принцип за да изхвърлят от позицията представител на Възраждане! Когато не искате да видите фактите, когато се поддавате на пропаганда и манипулации , ще живеете така както ви ,, спуснат,,..

Коментирай

Майна

преди 3 месеца

Нека ви публикувам нещо, което казва един от ДПС , ( можете да намерите статията му) но чуйте - ,..приятелите", които всъщност са добре платени журналисти и "анализатори", повтаряйки под път и над път мантрата за "политическия гений" на стареца, на Ахмед Доган!!!...

Коментирай

До Пламен

преди 3 месеца

Освен мамата свинкя, серем в устанките на свинята долна крадлива!

Коментирай

Бойко от Банкя

преди 3 месеца

Несвободно слово, защо не допускате коментари под писанията ви за С.в.ин.чо Пр.а.с.ев ПееФски?! Май ви е страх от него?! Не ли?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.