СТАВА ГОРЕЩО! Тома Биков отговори на Петков: Готови сме за избори! (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/stava-goreshto-toma-bikov-otgovori-na-petkov-gotovi-sme-za-izbori-video/127984 SvobodnoSlovo.eu
СТАВА ГОРЕЩО! Тома Биков отговори на Петков: Готови сме за избори! (ВИДЕО)

„Меморандумът, който видяхме, мисля че не е покана за преговори, по-скоро е опит за саботаж на преговорите. Готови сме за избори“, това заяви народният представител от ГЕРБ-СДС Тома Биков на извънреден брифинг в НС.

 

„Той е датиран от март 2024 г. до декември 2024 г. Явно до тогава ще бъде борбата срещу корупцията. Сега предложението е дайте двете партии да си разделим държавата - това предложиха“, допълни Биков.

 

На въпрос на журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева възможно ли е да се преговаря с хора, които не спазват обещанията си, визирайки досегашното споразумение за ротация, което бе подписано между ГЕРБ и ПП-ДБ, но и потъпкано от вторите, Биков отговори, че е трудно да се преговаря с такива хора.

 

Какво още каза Тома Биков, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.