Стойчо Кацаров: Носете ги тия проклети маски и се ваксинирайте! Това ще ни извади от бедствието

https://svobodnoslovo.eu/politika/stoycho-kacarov-nosete-gi-tiya-prokleti-maski-i-se-vaksinirayte-tova-shte-ni-izvadi-ot-bedstvieto/7090 SvobodnoSlovo.eu
Стойчо Кацаров: Носете ги тия проклети маски и се ваксинирайте! Това ще ни извади от бедствието

Искаме да отправим призив за единодействие и национална мобилизация. Това заяви министърът на здравеопазването Стойчо Кацаров по време на среща с представители на съсловни и пациентски организации.

Делта вариантът се оказа и доста по-смъртоносен. Следващите две седмици ще бъдат критични, посочи той.

„Обръщам се към всички медици. Знам колко им е трудно в спешните отделения и реанимациите. Гордея се с тях, гордея се, че съм лекар и българин. Това не е здравна криза, а национално бедствие. Здравната система не може да се справи сама без помощта на гражданите. Трябва да се вземем в ръце. Носете ги тия проклети маски, спазвайте дистанция, ограничете контактите си и се ваксинирайте. Това ще ни извади от бедствието.“, заяви здравният министър.

https://eurocom.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.