СТРАШНА ДАНДАНИЯ! Слави скочи на Явор Божанков: Той е като жена, която спи с много мъже (ВИДЕО)

Дългия нарече Божанков и буболечка

https://svobodnoslovo.eu/politika/strashna-dandaniya-slavi-skochi-na-yavor-bozhankov-toy-e-kato-zhena-koyato-spi-s-mnogo-mazhe-video-2/118697 SvobodnoSlovo.eu
СТРАШНА ДАНДАНИЯ! Слави скочи на Явор Божанков: Той е като жена, която спи с много мъже (ВИДЕО)

Дългия нарече Божанков и буболечка

Слави Трифонов зададе остри въпроси в свое видео във Фейсбук след неуспешния вот на недоверие срещу кабинета на ГЕРБ, ППДБ и ДПС, и постави акцент върху доверието между хората. Той коментира, че липсата на доверие може да доведе до разпадане на всичко. ИТН беше ангажирана в борба за доверието на хората и подчерта, че лъжата е фактор, който го подкопава. Дългия попита как спят тези хора, като са такива лъжци.

"Доверието е най-важното нещо между хората. Когато няма доверие, всичко се разпада. Ние сме воювали основно за доверието на хората. За да имаш доверие, не трябва да лъжеш. И когато става дума за огромен брой непознати хора, всъщност те ти гласуват доверие", коментира Трифонов.

"Основното нещо, което е загуба за правителството, е именно доверието. Защото те излъгаха избирателите си. Кирил Петков заедно с Асен Василев казаха, че няма да правят коалиция с ГЕРБ", добави той.

Трифонов посочи и конкретни случаи на политици, които, според него, са нарушили своите обещания: "Явор Божанков например се закле да му изсъхне ръката, ако някога направи нещо с Бойко Борисов. И сега е с Бойко Борисов чрез "Продължаваме промяната". Доколкото си спомням, Божанков идваше, когато ние правехме срещи със студенти. Тогава той още си търсеше своето място, своя дом."

Трифонов сравни Божанков с лека жена, която спи с много мъже, а също и го квалифицира като буболечка.

Източник: pik.bg

 

4 Коментара

Борис

преди 6 месеца

Това,че тоя боклук не е биологична жена не му пречи пак да го челастрят много мъже.Чух,че напоследък се е ориентирал към рязаните карабини. Но за това човече най-голяма вина носи м'амзел дьо Крушовица,която заради него/или нея/ похарчи много читави хора.Нямам предвид Лечева...

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Когато вибраторът на м'амзел дьо Крушовица беше на ремонт в сервиза, тя хващаше Божинката за ушите, притискаше силно главата му към своята вагина и с два удара зад врата казваше - хайде започвай, какво чакаш... Понякога трудно достигаше до оргазъм и се налагаше направо да седне върху лицето му... После др. Свиленски правеше изкуствено дишане на Божинков, защото беше направо задушен и береше душа... Ето защо, сега Божинката мрази др. Нинова.

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Забележка - Божинката да се чете - Божанката. Допуснала съм ужасна грешка. Божинката бил някакъв си футболист. Моля за извинение.

Коментирай

Борис

преди 6 месеца

Червена Шапчице!Не се коси-и Божинката и Божанката са от един дол дренки.Колкото единият е футболист,толкова друтият е "мъж!"

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.