СЮЛЕЙМАН ПУСИ С НОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ

https://svobodnoslovo.eu/politika/syuleyman-pusi-s-nova-diskriminaciya/7886 SvobodnoSlovo.eu
СЮЛЕЙМАН ПУСИ С НОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ

Сюлейман Пуси, който незнайно защо се прави на голям фактор в българската политика и дори съветва Президента Радев неофициално, този път съвсем изплиска легена и изтрещя здраво. Потомственият "българин" настоява само ваксинирани да могат да бъдат депутати и управляващи. Само където не призовава да си внесем от Израел, нали там всички са ваксинирани!!

Историческата амнезия е особено противна и вредна. В началото на миналия век са забранявали на такива като него да участват в управлението /ей сега се замислям дали не са били провокирани от някой такъв като него, дето се е самозабравил/! Сега тоя с трабанта се прави на велик и си позволява да казва кой има активно и пасивно избирателно право. Може би на неваксинирани ще се забрани и да гласуват? Та кога Сюлейман Пуси предвижда звезди по реверите и концлагери?!?!

Май е време за криминализиране на подобни призиви. Защото фашизмът е започнал точно от такива. С призиви определен кръг хора да бъдат дискриминирани и лишени от граждански права! Срам и позор! Няма ненаказано добро!

Този трябва да бъде подведен под наказателна отговорност с призивите си за дискриминация и лишаване от граждански права на широк кръг български граждани. Пък ако настоява, да си излежава присъдата и в Израел. Само да се махне оттук и да престане да се бърка в БЪЛГАРСКАТА политика!

А някои ръководители на държавата ги съветвам да си подбират съветниците! Защото пътят към ада е постлан със съветите на такива. И с крепка женска дружба, която се бърка в политиката!!!!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.