Таен план: Кирил, Асен и Христо превземат ГЕРБ отвътре, свалят Бойко

Информацията е от вътрешен човек в кулоарите на парламента

https://svobodnoslovo.eu/politika/taen-plan-kiril-asen-i-hristo-prevzemat-gerb-otvatre-svalyat-boyko/110704 SvobodnoSlovo.eu
Таен план: Кирил, Асен и Христо превземат ГЕРБ отвътре, свалят Бойко

Информацията е от вътрешен човек в кулоарите на парламента

Изглежда, че зад абсурдната договорка за правителство на „ротационен принцип“, която постигнаха ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ не стои само мотива за „окопаване“ във властта, за да се докоснат до прословутите 13 милиарда евро помощи, идващи от Европа по Плана за възстановяване.

Вътрешен източник от народното събрание шефовете на нереализиралата се промяна Кирил Петков и Асен Василев, заедно с техния съмишленик Христо Иванов правят тайни планове да променят генерално политическата обстановка в страната. Те плануват да свалят Бойко Борисов и да превземат ГЕРБ отвътре, като поставят на негово място друг лидер, който ще е по-склонен на ползотворен диалог с тях.

Шефовете на ПП поддържат „топла връзка“ с вътрешната опозиция в партията на Борисов, за да и подсигурят плана за „преврат“. Именно по тази причина те действа от всички възможни посоки, като например новият ВСС трябва да се попълни с техни хора, което ще позволи да се даде пълен ход на делата срещу Борисов.

Целта на овладяването на ВСС ще е да се докарат до край разследванията по Барселонагейт и не малкото схеми с отклоняване на милиарди по обществени поръчки и да стигнат до съдебната зала.

Това ще направи така, че Бойко Борисов да стане неудобен за неговата партия и да бъде пенсиониран или дори вкаран на топло.

Източник: narod.bg

 

4 Коментара

Ники Бареков Майстора

преди 11 месеца

Тия тримцата могат само да му свалят гащите на Боко и да му врътнат по един дудук. Мравояда вече има опит.

Коментирай

Веселин

преди 11 месеца

Тримата глупаци с вожда Иванов- със закон трябва да им се забрани да не припарват до политика, парламент и т.н.

Коментирай

Иванов

преди 11 месеца

Че Бойко и неговата "партия" нямат вече никакво място във властта, по това спор няма. Това са т.н. МУТРИ, които бяха обяснимо поддържани досега от Брюксел. Още по- малко доверие може да се даде и на ШАРЛАТАНИТЕ, на които президентът предостави такова доверие. Новата левица и БСП, както и Възраждане трябва да дадат нов облик на политиката у нас. Това ИТН, ДПС, новородената партийка на генерала са за бунището.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.