ТАГАРЕВ – ТЪНКИТЕ УСТНИ НА МАРШИРУВАЩИЯ МИЛИТАРИЗЪМ

https://svobodnoslovo.eu/politika/tagarev-tankite-ustni-na-marshiruvashtiya-militarizam/109934 SvobodnoSlovo.eu
ТАГАРЕВ – ТЪНКИТЕ УСТНИ НА МАРШИРУВАЩИЯ МИЛИТАРИЗЪМ

Това лице, към което изпитвам дълбоко презрение, още от момента, в който почна да се възпалява като гнойна пъпка в българския политически живот, днес в национален ефир, по време на един от най-големите български празници, си позволи да плюе “на живо” президента на републиката.

Ще оставя настрана безгръбначието и продажността на водещата Жени Марчева, както и на небългарската телевизия, в която тя работи, защото вече на всички ни е ясно, че това е просто едно стадо от изкуствен интелект, качен на задокеански сървър, като само ще попитам: Не ви ли хваща срам, като гледат милитаризирани попкръстьовци в ефир?

Мен ме хваща срам. И ме боли. Как един абсолютно завършен небългарин, в чиято глава се блъска единствено и само как да се сложи на своите задгранични босове, си позволява да плюе по президента на България на Гергьовден. В национален ефир! И да ми обяснява за любовта си към Украйна. На Гергьовден. Или пък възхищението си към Полша, която харчела 4 процента от бюджета си за отбрана. На Гергьовден.

Майната й на Полша, Тагарев. Майната ти и на теб.

Но да ти кажа нещо, Тошо – това тук не е Полша. Това тук не е Украйна, нито е Айова, нито пък е плацът на Уестпоинт. Това тук е България, Тошо! Тук живеят българи, а не командировани лисунгери, чиято естествена жизнена сила се храни единствено от психопатския им милитаризъм.

България иска мир, а не Леопарди, Тошо. България иска образование за децата си и здравеопазване за родителите си. България иска работа, спокойствие, справедливост и бъдеще. А не наказателни бригади от тънкоустни милитаристи на заплата по Weatern union.

И последно, Тошо. Ако още един път си помислиш, че можеш да обиждаш българския народ по време на празника му, знай едно: презрян си!

Заври си военните планове там, дето слънце не огрява, сър! Без никакво уважение, сър!

Васил Петев

afera.bg

13 Коментара

456

преди 11 месеца

Браво, г-н Петев!

Коментирай

Иванов

преди 11 месеца

Макар и да съм враг на грозните определения, тоя ПЛАЗМОДИИ Тагарев заслужава най -грозните. Всеки път когато се появи някъде по проституиращите ни медии получавам обяснимо чувство на погнуса. Погнуса господа съотечественици, защото това не е човек а ИЗРОД. Защо ли използувам и аз такова определение, защото всяка продажност трябва да има все пак някаква мярка. То и Юда е използувал целувка за да предаде Христос. Тоя използува една необяснима омраза за да ни тласне там, откъдето може би не можем да се върнем.Като гори от такава омраза към Русия да иде и да се включи доброволец в някой батальон, има си подготовката има си всичко, само не и като представител на България.

Коментирай

789

преди 11 месеца

Исключително противна особа,шаламанов -тоже! При раждането на тоя идивид,докторите изревали първи.Като малък техните са го хранили с прашка,щот много грозен и смърдял...

Коментирай

Констанца

преди 11 месеца

Браво, браво! Тагарев е един гаден майкопродавец, а такива - вън от родината ни! Що ще още тука, да върви да се бие в Украйна, да я защитава, ама неее, оттука ще стреляме с храчки и плюнки, че по лесно.

Коментирай

Иван Пеев

преди 11 месеца

Бой с камшици на площата с директно предаване по националните медии. Това заслужава този индивид задно с Монито Паси и цялята останала кохорта евроатлантици. Излизане от НАТО и ЕС. Това е бъдещето ни, ако не искаме да ни обстрелват руски ракети.

Коментирай

Чичо

преди 11 месеца

Защо бе, Петев, защо СЪР? Хем с неуважение, хем с отвращение, пък сър! Говеда от рода Тагареви едва ли заслужават подобна титла! Мислите ли, че в Уестпойнт учат история на България? Там и за индианците не споменават.Обучаващитесе се учат на чалъмите на местните и приемат мисленето на местните! Те затова и са отишли там, а не защото няма къде другаде! Тоя никога не е пял "Облаче ле бяло", не се е върнал тук от любов към родината!

Коментирай

Магарев го бяха

преди 11 месеца

турили в списъка на евентуалните министри в правителство на ПП... При това за министър на войната! Не казвам на "отбраната", защото тоя освен да ни набута във войната в Украйна за друго не го бива... Добре, че няма да стане...

Коментирай

#идиоти вън

преди 11 месеца

Този мрази и децата си, защото проклятието българско ще ги настигне, където и да са се скрили по света!

Коментирай

Лудият в лудницата

преди 11 месеца

Браво Петев! Отлично слово за милитаризирания изрод.

Коментирай

Алекс

преди 11 месеца

Човек с изключително мазно, противно и отвращаващо ''мнение'' по важните за България въпроси.От най-низката, продажна и презряна ''порода''.

Коментирай

Чичо

преди 11 месеца

Прав сте "Магарев го бяха", някога на сградата на това министерство се мъдреше точно такъв надпис, "Министерство на войната"! Май още личи.

Коментирай

милан колев

преди 11 месеца

Господа, Вие представяте ли си щом този изрод е включен в някакъв списък за проекто-правителство що за идиоти са онези, които са правили предложението.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.