ТЪЖЕН ЩЕ БЪДЕ КРАЯТ НА БАЦЕ. БЕЗ ВСЯКАКВО СЪМНЕНИЕ. ТЪЖЕН И ПОУЧИТЕЛЕН. ЗА ВСИЧКИ ТАРИКАТИ, КОИТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ КАТО С ШЛИФЕР, ЩЕ ОСТАНАТ СУХИ

https://svobodnoslovo.eu/politika/tazhen-shte-bade-krayat-na-bace-bez-vsyakakvo-samnenie-tazhen-i-pouchitelen-za-vsichki-tarikati-koito-si-mislyat-che-kato-s-shlifer-shte-ostanat-suhi/110450 SvobodnoSlovo.eu
ТЪЖЕН ЩЕ БЪДЕ КРАЯТ НА БАЦЕ. БЕЗ ВСЯКАКВО СЪМНЕНИЕ. ТЪЖЕН И ПОУЧИТЕЛЕН. ЗА ВСИЧКИ ТАРИКАТИ, КОИТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ КАТО С ШЛИФЕР, ЩЕ ОСТАНАТ СУХИ

Баце дълги години беше нещо като тефлонен тиган – нищо не му се лепеше! Ти го плюеш, а той ти вика – таз помия по мен е от прасетата! Нали ги хранех навремето. По комунизма…

Сега обаче не е така. Качил е. И видимо задържа вода и вселенско безочие. Шегите му вече не са така забавни, както бяха преди, като единствено предизвикват откровен гняв от леещата се от тях нечувана наглост.

Онзи ден, например, за пореден път Баце публично излъга цялата си парламентарна група и партията си, като дори ги постави в ситуация на анестезиран бухал – безмълвно изцъклени пред наглостта на Шефа.

Стар е вече Баце. Тича по-бавно и мисли по-тъпо. Мисли единствено как да си спаси гъза. Only! Кълчи се, гъне се, превива се, само и само да му дадат Зелена карта. За богат пенсионер. От Банкя, Айова.

Баце в момента би подкрепил дори и коалиция начело с Осама бин Ладен! Ако му наредят от щата Вирджиния. И министър на отбрана ще направи Осама, и по шаврантии ще си ходят заедно.

Учуден съм как още не е предложил Мики Маус за премиер, by the way. Тоя стар американски мишок би бил един чудесен министър-председател. На нашата анимационна територия.

“Не може да ми забраните да ви обичам, другарю Живков!”, бе казал навремето Любо Левчев на бай Тошо. Така и Баце ще каже утре на Киро:

Обичам те, Кире! И Асена, и нея я обичам! И Спецов не е лош! Ще ви подкрепям, guys, до дупка ще ви подкрепям! Зад вас съм, момчета! Не сте казали, не сме си букнали together едно Airbnb! С пиано. За пълен разкош.

Тъжен ще бъде краят на Баце. Без всякакво съмнение. Тъжен и поучителен. За всички “тарикати” в тази държава. За всички, които си мислят, че като са с шлифер, ще останат сухи. От любовта. На електората.

Васил Петев

https://afera.bg/

3 Коментара

Червената шапчица

преди 11 месеца

Sic transit gloria mundi. (Муцинка Фешънлиева)

Коментирай

Чичо

преди 11 месеца

"Аз съм най-умен, най-красив, най-подтотвен и най-способен" - познайте кой тъпанар го е изрекъл!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.