Тези два дни ясно се вижда кои са на хранилка към ПП. Реват, без глас останаха. Всякакви експертчета

https://svobodnoslovo.eu/politika/tezi-dva-dni-yasno-se-vizhda-koi-sa-na-hranilka-kam-pp-revat-bez-glas-ostanaha-vsyakakvi-ekspertcheta/119681 SvobodnoSlovo.eu
Тези два дни ясно се вижда кои са на хранилка към ПП. Реват, без глас останаха. Всякакви експертчета

Тези два дни ясно се вижда кои са на хранилка към ПП. Реват, без глас останаха. Всякакви експертчета се напъват да обясняват, че видиш ли принтерът бил ок и не можело да се манипулира.

Може и се манипулира. За тези машини има доклад на американската агенция дори. Ако пепетата не ги е страх от реален вот, защо толкова се тръшкат за машините?

Ами защото ако не бяха манипулациите с тях, те никога нямаше да дойдат на власт. Сега ще загубят проекти за милиарди и спонсорите им няма да са доволни.

Ама и овцете са прости - вдигат им цените на храна, ток, горива, вода - мълчат. Пипнали някви принтерчета - протести.

Дано поне са ви дали по 100 лева, че на предния данс уит ме даваха по 40 лева, инфлация има все пак...

Станислав Пеев

3 Коментара

Сенека

преди 6 месеца

Некоалицията приключва.

Коментирай

Иво

преди 6 месеца

ПП са Америка за България и ЦРУ за Европа. ПП нямат и не хранят експерти, ползват тези на А за Б и ФАЩ ПП са безкрайно корумпирана и лъжлива американска клиентела! Експертите са продажници! Медиите-също! Всичко се купува и продава, всичко е стока!

Коментирай

Крис

преди 6 месеца

Защо трябва да вярвам на която и да е американска агенция? Години наред американските масмедии тръбят за намеса на Русия в предишните им президентски избори, когато Тръмп дойде на власт. И какво излезе? 51 агенти от службите са свидетелствали за такава намеса преди изборите през 2020 г. след натиск от Блинкен, който тогава е ръководел кампанията на Байдън, според свидетелства на различни бивши агенти пред Конгреса. А в излезлия преди месеци Доклад на Дърам заключението е, че няма каквото и да е твърдо доказателство за подобна намеса през 2016 г.. И там държавните служби и институции явно са превърнати в оръжие на дълбоката държава. Отклонилите се от правата линия почтени хора са подлагани на всякакви преследвания. "ЮТуб" на "Гугъл" закрива канали на инакомислещи там наляво и надясно. Принуждават те да ползваш "Гугъл Хром", защото редица платформи, за работа включително, работят само през тази търсачка. Така че надежда взорът отникъде не види.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.