Тези избори са, за да решим дали да спрем грабежа и да потърсим сметка на виновните, или да продължи грабежа

https://svobodnoslovo.eu/politika/tezi-izbori-sa-za-da-reshim-dali-da-sprem-grabezha-i-da-potarsim-smetka-na-vinovnite-ili-da-prodalzhi-grabezha/6887 SvobodnoSlovo.eu
Тези избори са, за да решим дали да спрем грабежа и да потърсим сметка на виновните, или да продължи грабежа

ДЕСЕТИЛЕТИЯ грабеж и безнаказаност за крадците, ченгетата и престъпниците, които ни ограбваха.

Тези избори са, за да решим дали да спрем грабежа и да потърсим сметка на виновните, или да продължи грабежа. За да спрем грабежа първата задача на новия парламент трябва да бъде сформирането мнозинство за отстраняването, свалянето, отстраняването на Гешев, Цацаров и ВСС.

Когато гласувате си представете Гешев. И си спомнете , кои партии ни управляваха през тези десетилетия на грабеж, спомнете си представителите на кои партии във ВСС избраха Гешев - ГЕРБ, ДПС, БСП и "патриоти". НЕ гласувайте за тези партии. Всеки глас за тях е глас за оцеляването на Гешев и продължаване на грабежа и безнаказаността.

За кого точно от останалите ще гласувате е личен избор. А ако някоя от тези партии ни предаде, аз и БОЕЦ ще сме първите на площадите, които ще им поискаме оставките и няма да спрем докато не бъдат свалени и заемат мястото си на политическото бунище и позора.

Президентските избори също са важни. Ще се избира нов главен прокурор и президента трябва да подписва нов указ. Гешев е задължително да бъде отстранен, но ако мафията се наложи отново и изберат нов "Гешев" ни трябва Президент, който има куража да НЕ подпише указа за неговото назначаване и да защити демокрацията и гражданите.

Единственият, който заяви, че има силите да направи това е Лозан Панов. Не ми трябва "обединител" , не искам да се обединявам с ченгета, крадци и корумпирани наглеци. Трябва ни боец. Водим война и когато я спечелим и отстраним мафията от властта, тогава ще се обединаваме.

Здраве, сили и мъдрост желая на всички ни! И бой до дупка.

#БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.