ТИ НЕ СИ ИЗНАСЯЛА ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА! ТИ СИ ПЕПЕРУДА! KEEP CALM AND ALL THE BEST TO KRUSHOVICA!

https://svobodnoslovo.eu/politika/ti-ne-si-iznasyala-orazhie-za-ukrayna-ti-si-peperuda-keep-calm-and-all-the-best-to-krushovica/53182 SvobodnoSlovo.eu
ТИ НЕ СИ ИЗНАСЯЛА ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА! ТИ СИ ПЕПЕРУДА! KEEP CALM AND ALL THE BEST TO KRUSHOVICA!

Леля Корнела е строга, но справедлива!

Завела е второ дело срещу мен. Сумата която общо иска към момента е 54 000 лв.

Явно се надява, аз и Дачков да платим сушито на сина и в САЩ.

Good luck my dear! Keep calm and all the best to Krushovica!

Ти не си изнасяла оръжие за Украйна! Ти си пеперуда!

П.С. Честит 8 март на Калоян!

Васил Петев

afera.bg

7 Коментара

Шами

преди 1 година

Душите на загиналите, в резултат на употребата на тези изнесени оръжия, Бог да ги прости! ... и молитвите към Господ на близките им, на майките и децата им, рано или късно ще получат насока и възмездие ... В този свят на кървави пари, за сведение на невярващите и самозабравените властимащи, има природни и кармични закони, които освен лични, са и родови ... само че там парите не работят ...

Коментирай

Бай Иван

преди 1 година

Цяла България беше наясно, че изнасяме оръжие за Покрайна, видите ли само другарката от Крушовица не разбрала и подписвала, подписвала.....подписвала!

Коментирай

Бай Иван

преди 1 година

Тука лъжата и нарушаването на законите на страната ни (все още не беше разрешено от НС износа на оръжие за Покрайна) са осъдителни, но не са най-лошото! Най-отвратителното и неморално е, че ние даваме оръжие и боеприпаси с което да се убиват наследниците на тези, които си оставиха костите по българските поля и планини, за да я има отново България! Тези, които възстановиха българската държавност! Това е огромен непоправим грях за всички нас, дори и тези, които сме против, но не протестирахме по улиците за да спрем това безумие! И за да е пълно падението ни, това оръжие и боеприпаси се произвеждаше в заводите, които братска Русия (СССР) ни построи и по чертежите и патентите, които нашите братя ни предоставиха преди 30-50 години! Страхувам се, че този грях господ няма да ни прости!

Коментирай

Генчо Гунчев

преди 1 година

Лидерите на фашистка България, много от които осъдени на смърт след ВСВ, не посмяха да вдигнат оръжие срещу СССР, макар че, все пак това не беше Русия - Освободителката! А, тази алчна мръсница на практика стреля по момчетата, чиито деди оставиха костите си тук. Най- големия кеф ще е, партията на тоя боклук, да остане извън парламента! Но, лично за нея, трябва да има персонално наказание.

Коментирай

Мина

преди 1 година

Другарко, жестоко си загазила. Ако искаш да спасиш поне душата на детето си, спри веднага да правиш което правиш, напусни и се покай. Разбра ме.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.