Томислав Дончев: Колкото и да е гнусно, ГЕРБ няма да подкрепи вота на недоверие към кабинета

https://svobodnoslovo.eu/politika/tomislav-donchev-kolkoto-i-da-e-gnusno-gerb-nyama-da-podkrepi-vota-na-nedoverie-kam-kabineta/121070 SvobodnoSlovo.eu
Томислав Дончев: Колкото и да е гнусно, ГЕРБ няма да подкрепи вота на недоверие към кабинета

ГЕРБ няма да подкрепи вота на недоверие към кабинета, увери за пореден път заместник-председателят на партията Томислав Дончев.

"Колкото и да е трудно, и понякога гнусно, всички останали опции са по-лоши от тази", обяви той, докато трима от новоизбраните общински съветници на ГЕРБ в София обвиняваха ПП-ДБ (СС) в договорки с БСП и "Възраждане" в столицата. 

В сряда в парламента ще бъде обсъждан втори вот на недоверие срещу кабинета на Николай Денков. Той е поискан от "Възраждане", БСП и ИТН заради политиката в областта на отбраната.

Министърът на отбраната Тодор Тагарев заяви, че родни политици водят дезинформационна кампания срещу отбраната ни и посочи, че дебатите по въпросния вот на недоверие, който се внася заради отбранителната политика на страната ни, ще е добър повод тази политика да бъде обяснена.

"Бюджет 2024 е неприемлив не заради политически аргументи, а заради финансови такива. Бюджетът потвърждава задлъжняването на държавата, което за ГЕРБ е неприемливо", заяви зам.-председателят на ГЕРБ, включвайки се в серията представители на ГЕРБ, които в последните дни критикуват бюджета.

Днес премиерът акад. Николай Денков пък заяви следното: "Не забравяйте, че миналата година хората, които сега настояват за по-рестриктивен бюджет, вкараха допълнителни 900 млн. лева разходи".

ФрогНюз

4 Коментара

гошо

преди 5 месеца

Най-гнусната опция е вие ОПГ гроп да се върнете самостоятелно на власт.Надявам се киро да ви довърши с помоща на козяк разбира се.

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

Томиславе, акъл се набива на умен човек, а на теб Боко какво ти е набил? Кажи си и ще ти олекне...

Коментирай

Гюнтер Валраф

преди 5 месеца

Галя от ПосолствоТО си е казала думата.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.