Тошко Йорданов, ИТН: Ивайло Вълчев е добра алтернатива за кмет на столицата!

https://svobodnoslovo.eu/politika/toshko-yordanov-itn-ivaylo-valchev-e-dobra-alternativa-za-kmet-na-stolicata/117241 SvobodnoSlovo.eu
Тошко Йорданов, ИТН: Ивайло Вълчев е добра алтернатива за кмет на столицата!

 

Кирил Петков юрка ДАНС да си измислят шпиони, коментира депутатът от ИТН

“Ако нашият кандидат за кмет на столицата Ивайло Вълчев стигне до балотаж, се надявам да го подкрепят всички нормално мислещи хора. Този път не е като да няма алтернатива. 

Когато заставаш като кандидат на някоя политическа партия, би било хубаво поне да й споделяш целите, нали така? Иначе си някаква цветарка, която ходи там, където я повикат.“ Така цветисто Тошко Йорданов обрисува ситуацията с номинацията на доскорошния шеф на новините в bTV за кмет на София. 

По повод разразилия се скандал с изгонените свещеници от Руската църква, Тошко Йорданов беше още по-краен: “Имам съмнения в способността на Кирил Петков да преценява правилно. Знам, че той юрка ДАНС да си измислят шпиони, поне вече го е правил”. 

Според Йорданов, едно изслушване на шефа на Държавна агенция Национална сигурност винаги е правилно за да се информират депутатите. По думите му службите не трябва да се реформират по начина, по който го правят народните представители сега, защото ПП и ГЕРБ се опитват да ги овладеят. 

“Човекът, наречен Атанас Атанасов се попиля от няколко дни да иска оставки, неговата цел е той да контролира всичко. Това са неосъществени фюрери по душа, тук не виждаме грижа за службите”, допълни депутатът от ИТН. Той коментира, че не е забелязал САЩ да са си обединили военното разузнаване с другите разузнавания, а днес те са ни пример за добре работещо разузнаване. 

“На нас не ни пука дали нашият кандидат за София Ивайло Вълчев ще бъде неравнопоставен в тази кампания в сравнение с другите кандидати, защото ние винаги сме били в тази позиция. На времето в bTV ние бяхме като роднината от село, дето се срамуват гражданите, че им е дошъл на гости”, иронизира Йорданов предизборната ситуация. 

На въпрос на журналиста от “Свободно слово” Анелия Дулева как ИТН гледат на факта, че bTV нямат официална позиция за номинацията, Йорданов отвърна, че медията е била прекрасна телевизия, когато са я управлявали американците (бел.ред.: презокеанските собственици от Fox Corporation). Интересуваха ги само резултати - рейтинг и спазване на закона. “След това се започна “това може, онова - не може”, на “Шоуто на Слави” му сложиха двама дето да упражняват цензура”. 

Какво още каза Тошко Йорданов за машинното гласуване и мъртвите души в избирателните списъци, вижте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков ексклузивно за “Свободно слово”.

2 Коментара

Доктор

преди 7 месеца

За кмет на Бургас, да.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.