Това е то - политически боклук, който превръща Родината ни в бунище!

https://svobodnoslovo.eu/politika/tova-e-to-politicheski-bokluk-koyto-prevrashta-rodinata-ni-v-bunishte/110717 SvobodnoSlovo.eu
Това е то - политически боклук, който превръща Родината ни в бунище!

Росен Желязков, в качеството си на ротационен председател на парламента, вчера бил на традиционната за 24-ти май аудиенция при папа Франциск в Рим. 

След "срещата" същият обяви, че папата му бил казал следното: "Важо е да има стабилно управление, двегодишната нестабилност и криза, в която и да е страна, още повече страна от ЕС, буди тревога, която е необяснима, особено когато политическите сили, които имат възможността да реализират и политики и съвместна законодателна програма и имат еднакви виждания, да не съумеят да направят стабилно управление, по-скоро говори за гордост, която знаете в нашата религия е недопустима"

Тези вече съвсем ни взеха за дебили! 

На тези аудиенции такива неща не се говорят и естествено въпросния "призив" не фигурира никъде в официалните прес съобщения на Ватикана. Той е само в главата на Желязков. Учудвам се, защо не ни обясниха, че главата на римо-католическата църква упорито е настоявал за оставката на Гешев? 

Падението им е пълно и всячески се опитват да легитимират жалкото си поведение, използвайки дори протоколната аудиенция по случай най-светлия български празник, за евтина и пошла пропаганда, целяща да оправдае помиярщината им.

Това е то - политически боклук, който превръща Родината ни в бунище!

Страхил Ангелов 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.