Това интервю е бисер. Делян Добрев показва висотите на геребрската наглост и отчаяние

https://svobodnoslovo.eu/politika/tova-intervyu-e-biser-delyan-dobrev-pokazva-visotite-na-gerebrskata-naglost-i-otchayanie/7083 SvobodnoSlovo.eu
Това интервю е бисер. Делян Добрев показва висотите на геребрската наглост и отчаяние

Това интервю е бисер. Делян Добрев показва висотите на геребрската наглост и отчаяние.

От казаното от него излиза, че той последните 12 години от властта на ГЕРБ е бил в умствено изгнание, не е бил заместник министър, не е бил министър, не е бил шеф на енергийната комисия, не е бил кадровик на ГЕРБ в енергетиката и масонски вожд.

Изобщо сега се връща принц на бял кон с претенции отново да бъде министър. Той няма нищо общо и с АЕЦ "Белене" и с други ноторни проекти. Няма нищо общо с нищоправенето по интерконектора, до 2015 година, когато той реално тръгна.

От 12 години било осигурено финансирането за интерконектора ?!?

Това си е диагноза.

Няма нищо общо и с Николай Павлов в качеството на служебен министър, който се опита да назначи свой човек на мястото на сегашния изпълнителен директор и така забави проекта с два месеца.

Знаете ли защо ги стяга чепика - защото проектът е на финалната права, завършва успешно и това няма да се пише на сметката на ГЕРБ като успешно завършен проект. Дори напротив - ще бъде завършен ВЪПРЕКИ ГЕРБ в лицето на Делян Добрев и на назначените от тях хора в БЕХ и Булгаргаз.

Илиан Василев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.