ТОВА, КОЕТО ПРАВЯТ С ЛИСТИТЕ КОПРИНКОВ, ХРИСТО ИВАНОВ И КИРИЛ ПЕТКОВ МУ СЕ ВИКА „ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ“ И Е ПРЕСТЪПНО

https://svobodnoslovo.eu/politika/tova-koeto-pravyat-s-listite-koprinkov-hristo-ivanov-i-kiril-petkov-mu-se-vika-targoviya-s-vliyanie-i-e-prestapno/52911 SvobodnoSlovo.eu
ТОВА, КОЕТО ПРАВЯТ С ЛИСТИТЕ КОПРИНКОВ, ХРИСТО ИВАНОВ И КИРИЛ ПЕТКОВ МУ СЕ ВИКА „ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ“ И Е ПРЕСТЪПНО

Няма безплатна социология, както и Христо Иванов няма да си отвори устата безплатно по БТВ.

Неслучайно вехти социолози рапортуваха бодро точно в деня на регистриране на листите, че ПП и ДБ щели да стават първа сила на междинните избори през април.

Със същата социология в ръка Христо Иванов обещава компенсация с държавни постове на всички функционери и партегеносета на ПП и ДБ, непопаднали на избираемо място в листите.

Трайте, баби, за постове и за хубост. Не вдигайте гюрлутия и не се бийте за депутати като гнома и кака Цона, защото бай ви Прокопиев ей сега взима властта и ви урежда на софрата я като министри, я областни, я по Пътя на Копринката някъде в митниците, я шефове на някоя тлъста агенция.

Ей и социологията на Алфа рисърч (или Алфа финанс холдинг беше?) дава първото място на прокопиевите юнаци.

От “Пътя на Копринката” са най -добре. Те си сложиха капии безплатно по повечето листи на малките партии, останали без спонсори – ей го водача в Пловдив на Стефчо Янев, дето ужким нямал нищо общо с баш Зеления чорап на всички зелени чорапи.

Вие му вервайте на Румбата Радев, че Кирчо и Асенчо му паднали от небето. Сигурно са му паднали от кемтрейлса, с който пръскат срещу пестициди в мозъка на жълтопаветната агитка след вдигнатия юмрук на фонтаните.

Това което правят с листите Копринков, Христо Иванов и Кирил Петков му се вика “Търговия с влияние” и е престъпно, а не само срамно, но в потъналата държава никой не се интересува от избори, защото те нищо не решават.

Наказателният кодекс и той лежи смъртно ранен при потъпканата от Радев и Кирчо конституция. Решенията за Теритотията и без това се взимат на друго място.

Николай Бареков

afera.bg

13 Коментара

Ивайло

преди 1 година

Червенушке, при теб няма ли промоция, акция, че и нещо безплатно да ни предложиш? Как само си се овълчила, не е за вярване! Какво ще ги правиш тези хартии?

Коментирай

Ивайло

преди 1 година

Уважаема госпожице/госпожо - Червена шапчица, сега ще Ви споделя нещо много лично, но ще пазите пълна тайна, защото в момента ме следят от МВР и ДАНС! Продавам гласове за изборите на ГЕРБ, ДПС, ПП-ДБ и БВ по 270 лева на глас! Вие вече се съгласихте да направите нещо безплатно за мен, затова ще Ви моля само да ми кажете, на кой точно да продам Вашия глас, за да си взема посочената сума. Обещавам да Ви купя една малка боза, когато се срещнем с Вас!

Коментирай

Дудук

преди 1 година

Дуди Дудуков пак дудни простотии. Абе Дудук недоклатен, каква Копринка, какви пет лева те клатят бре рептил? Я марш у лево пунгаш!

Коментирай

Кочо

преди 1 година

Дудука вЕрно много просто парче !

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Господин Ивайло, имам пълно доверие във Вас. Можете да продадете моя глас на когото Вие прецените. Важен е просперитета на България и добруването на суверена. Изброените от Вас партии представляват елита на нашето общество. Успех.

Коментирай

Мустафа

преди 1 година

Очаквайте! Армията на Веселина Томова, Васил Петев и Николай Бареков – това е шега, нали? Това е, както пишат в сайта афера, пълен ташак. Извинявам се за нецензурния израз, но цитирам веселина томова – плашипутарника….

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Господин Ивайло, моята добра приятелка, Муцинка Фешънлиева също е съгласна. Тя като чуе, че става дума за доброто на народа и е съгласна на всичко.

Коментирай

Ивайло

преди 1 година

Червена шапчице, как ми топлиш сърцето душичко, нали за народа наш - мисля и аз. Сън не ме хваща вече, защото вчера си купих "Елка" и смятам, смятам, че трябва да продавам по 50 000 гласа на изборите, по 3 избора на година и след 4 години ще купя на БГ народа - остров и яхта. Стига вече се е тъпкал народецът в панелката на „Овча купел“ и се е возил на Голф 2!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.