Трябва ли да толерираме тази инфантилна несъстоятелност на едни шарлатани?

https://svobodnoslovo.eu/politika/tryabva-li-da-tolerirame-tazi-infantilna-nesastoyatelnost-na-edni-sharlatani/132054 SvobodnoSlovo.eu
Трябва ли да толерираме тази инфантилна несъстоятелност на едни шарлатани?

Днес „Свободна Европа” публикуваха интервю с бившия премиер и настоящ академик, Николай Денков. Между много други геройства, които Денков си самопреписа, се чу и как той лично бил свидетел на това как Кирил Петков счупил масата на Бойко Борисов, защото последният „говорел някакви лъжи”. И за да добавим щипка абсурд, Денков разказваше това с блеснал поглед и самодоволна усмивка...

Борисов не му остана длъжен и обясни, че историята била от преди ерата на „Сглобката”. След това, всичко било, и цитирам „цветя и рози, кафе, капучино, уиски и други такива неща”. Иначе, не била счупена неговата маса, а маса в кабинета на Росен Желязков. Платил ли е Кирил Петков за щетите, не се знае.

Та, така – в шеги, закачки, рози, уискита и някоя друга счупена маса, „Сглобката” е творяла на наш гръб. Тежко на бъдещите историци, които ще трябва да пишат за детинския ентусиазъм, с който един бивш премиер, описва разюзданите емоционални изблици на друг бивш премиер.
А аз само се питам, трябва ли да толерираме тази инфантилна несъстоятелност на едни шарлатани?

Димитър Стоянов

4 Коментара

rusnak

преди 1 месец

Тия жалки отрепки, всичките си счупиха зъбите от духане и си скъсаха задниците от шибане наляво и надясно по гейропа.

Коментирай

Доктор

преди 1 месец

Рядко се среща по-противно същество от този помияр.

Коментирай

краставица, ама нарязана

преди 1 месец

Празен поглед, пълни джобове. Що е то?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.