В ПАРЛАМЕНТА ДЪНО НЯМА

https://svobodnoslovo.eu/politika/v-parlamenta-dano-nyama/54807 SvobodnoSlovo.eu
В ПАРЛАМЕНТА ДЪНО НЯМА

 

Съвсем очаквано, след таковане на булката ПП-ДБ от ГЕРБ и пресния годеж, наложен от Козяк зорноволно, новото мнозинство избра Росен Желязков за председател на Народното събрание. То, не че не е имало и по-срамни председатели на парламента, но за българите, които помнят три дена, да припомним КОСТИНБРОДСКАТА АФЕРА:

В печатница на човек от ГЕРБ през 2013 г. са открити отпечатани допълнително и неразрешено хартиени бюлетини. Според прокуратурата измамата е да се манипулира изборният вот посредством 400 хил. отпечатани над разрешените по закон за гласуване бюлетини, които били разпределени по градовете Благоевград, Хасково, Кърджали, Пазарджик, Кюстендил, Шумен, Варна, районни избирателни комисии и за Министерството на външните работи (за имащите право на глас български граждани в чужбина). Напечатаните над разрешените по закон бюлетини е следвало да послужат за купуване на вота на избирателите посредством предимно т.нар. индианска нишка.

Повдигнато е обвинение за престъпление по служба на Росен Желязков, по това време главен секретар на служебното правителство, заради неупражнен контрол от негова страна върху субекти, имащи отношение към изборния процес. Естествено, съдът го оправдава, а днес същият е избран за председател на Народното събрание....

Кариерата му започва като общински юрист при Александър Янчулев - кмет на София, след това при Стефан Софиянски, след което безценният кадър отива като дясна ръка на Бойко Борисов. 

В сравнение с Народното събрани, обитателите на Централния софийски затвор са почтени и честни люде, спазващи законите и правилата на обществото.....

Честито на всички, които гласуваха за ПП и ДБ, за да чегъртат ГЕРБ. Голямо чегъртане ще падне под юргана, ама голямо!

Елена Гунчева-Гривова

2 Коментара

Н. Петров

преди 1 година

Цитат: "В сравнение с Народното събрани, обитателите на Централния софийски затвор са почтени и честни люде, спазващи законите и правилата на обществото.....". Браво Елена!

Коментирай

Генчо Гунчев

преди 1 година

Не съм съгласен с това "зорноволно"! Те напълно доброволно се подчиняват на краварите!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.