В пленарната зала: Радостин Василев "погна" Искрен Митев с юмруци ВИДЕО+СНИМКИ

https://svobodnoslovo.eu/politika/v-plenarnata-zala-radostin-vasilev-pogna-iskren-mitev-s-yumruci-videosnimki/126546 SvobodnoSlovo.eu
В пленарната зала: Радостин Василев "погна" Искрен Митев с юмруци ВИДЕО+СНИМКИ

В боксов ринг се превърна пленарната зала днес. Независимият депутат Радостин Василев удари две крошета на бившия си колега от "Продължаваме промяната" Искрен Митев.

Тази сцена се е разиграла извън обхвата на телевизионните камери, които следят пленарното заседание. Това разкриха пред "24 часа" народни депутати.

Боксовата схватка се разиграла в края на парламентарните въпроси към премиера Николай Денков, докато на трибуната е депутатът от БСП Борислав Гуцанов. Тогава Искрен Митев и съпартиецът му Настимир Ананиев тръгват да излизат от залата през врата, която се пада зад председателската трибуна.

В този момент Радостин Василев настоява пред председателя на Народното събрание Росен Желязков да получи втори въпрос към премиера. Росен Желязков отказва на Василев с мотива, че като независим има право само на едно питане. Минаващият наблизо Искрен Митев му подвикнал нещо, след което Радостин Василев го нападнал и бързо го ударил два пъти.

В пленарната зала: Радостин Василев "погна" Искрен Митев с юмруци ВИДЕО+СНИМКИ - 2

Притекли се депутати обаче успели бързо да разтърват мелето.

Пред „24 часа“ Митев отрече да е пострадал от юмруците на бившия си колега.

„Радостин Василев ми посегна два пъти, но не успя да ме удари, квесторите и колегата Настимир Ананиев го спряха. Блъсна ме на влизане в залата с рамо, след което ми посегна, ръката му стигна почти до мен, но не ме удари“, обясни Митев.

Случаят бил отнесен до ръководството на Народното събрание.

https://fakti.bg/

4 Коментара

Червената шапчица

преди 2 месеца

Искам днес да поздравя Искрен Митев с празника на хюмнетата. И да си оправи грима, че нещо се е размазал...

Коментирай

Бива ли бе

преди 2 месеца

г-н Василев? Точно на празника ли? Иначе на следващите избори със сигурност ще гласувам за Вас. Бъдете жив и здрав!

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Класика в жанра... В класическото българско кино Цветанка Ризова бих ѝ дал ролята на Стефчето - контрольорката от "Булгарплод" в "Да обичаш на инат". Онази, към която Велко Кънев се обърна с култовото: "Ей, курво....Курвоооо......Курвичкеее"." Тихомир Чергов

Коментирай

👨‍🍳

преди 2 месеца

Митев и Божанков бяха забелязани да се държат за ръце, което бележи тяхната първа проява на привързаност, Двойката най-накрая потвърди връзката си. По време на обяд в изискан романтичен ресторант им бяха поднесени африкански тестеси алангле поляти с пресно изцеден сос, директно от екцентрика с двете топки на главния готвач. Въпреки че много пъти са били забелязвани на вечеря, това е първият път, когато двамата категорично показват, че отношенията им са романтични и то доста сериозни.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.