В София корупция има много и навсякъде, но всичко умело се прикрива зад паравана седнал в кметския стол

https://svobodnoslovo.eu/politika/v-sofiya-korupciya-ima-mnogo-i-navsyakade-no-vsichko-umelo-se-prikriva-zad-paravana-sednal-v-kmetskiya-stol/7047 SvobodnoSlovo.eu
В София корупция има много и навсякъде, но всичко умело се прикрива зад паравана седнал в кметския стол

🚓МВР заработи - арести в страната заради корупцията и авансите за милиарди за автомагистрала Хемус.

❓Питаме обаче, докога меката на гранд корупцията на ГЕРБ - Столичната община, ще бъде заобикаляна? В София корупция има много и навсякъде, но всичко умело се прикрива зад паравана седнал в кметския стол. Ще провери ли някой:

💲Защо ЦГМ прахоса 100 млн. лв. за билетна система, която не проработи и от която софиянци нямат реални ползи?

💲Как Топлофикация натрупа над 1 000 000 000 лв. задължения, но не се сети да се освободи от фирми-посредници и паразити?

💲Защо Фандъкова позволява едни и същи строителни фирми да извършват некачествени ремонти, но все не ги глобява, въпреки правото дадено ѝ в подписаните договори?

💲Защо вълци и орлета получават по 220 млн. лв. на година за фиктивно почистване и миене на улиците, а Столичен инспекторат си затваря очите?

🛑Това са само част от далаверите, които докараха София до фалит. Кога държавата ще се намеси? Кога тези хора ще си понесат последствията за извършените престъпления? А такива -бол, все пак ГЕРБ управляват София с милиардните ѝ бюджети вече 16-та година и всички виждаме техните #ВидимиРезултати!

Борис Бонев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.