ВЪРТЕЛЕЖКА НА ПЪЛНИТЕ НИЩОЖЕСТВА

https://svobodnoslovo.eu/politika/vartelezhka-na-palnite-nishtozhestva/110665 SvobodnoSlovo.eu
ВЪРТЕЛЕЖКА НА ПЪЛНИТЕ НИЩОЖЕСТВА

Предлагат ни "ротация" на най-жалките еничари. "Не било противоконституционно". Напротив - българският Основен Закон, колкото и да е сакат, не допуска подобна гавра с избирателите на две партии, чиито предизборни платформи са изградени върху взаимно отричане. Нека официално обявят коалиция - тогава избирателите на ПП/ДБ, а не тези на Герб ( на тях им е все едно ), ще протестират срещу подобна фалшификация на вота си.  Конституционният съд  трябва да се самосезира и произнесе върху този уникален по своята арогантност и безпринципност политически прецедент в България.

Всичко е ясно - причини, действащи лица, бездарни статисти и озверели сатанисти-режисьори на тоя отвратителен спектакъл.

Но ние не трябва да бъдем зрители. На сцената се залага животът ни. Съществуването на България.

Обръщам се към всички обществени организации, личности и партии, които участват в платформата Национален поход за мир и суверенитет! Необходимо е по най-бързия начин да организираме масов протестен митинг не пред НДК, НС, МС, Президентството и БНТ, а там, откъдето те получават заповедите си - Козяк 16, американското посолство. Да разобличим очи в очи представителството на държавата, създадена, за да бъде фасада на световното зло. Държавата, която почти унищожи нашето Отечество, използвайки най-скверни оръдия и най- гнусни престъпници. Държавата, която през 2025 г. няма вече няма да  съществува. Ако тази държава наистина претендира да има дипломати на адрес Козяк 16, а не нещо друго, тя трябва официално да се разграничи от Герб и ПП/ДБ - двете лица на мафията и корупцията в България. И да докаже това разграничение с действия.

Българският народ всячески трябва да възпрепятства и бойкотира създаването на правителство Денков - Неделчева - най-отвратителните отрепки - дори на външен вид - които е виждала България. Американският еничарски  слугинаж трябва да бъде низвергнат и осъден! Незабавно!

Бог е с нас, докато ние сме с него!

Милена Върбанова 

5 Коментара

Иванов

преди 4 месеца

Както вървят нещата, това сигурно ще стане. След цапаниците с червено върху сградата на ЕК, следващата стъпка е посолството. Митинг трябва да има мирен и с достойнство. Да им се каже на тези хора дипломатично, че ние не сме добитък, че не искаме участие в тяхната война, не искаме техните военни бази, а още по- малко други рейнджъри , американски или английски. Нямаме и никаква нужда от НАТО, щото Русия не е била никога, не е и сега заплаха за нас. И да ни върнат милиардите за техните изтребители, можем да си купим далеч по- евтини и веднага.Няма да им искаме лихви. А че това ще стане е абсолютно сигурно. Вижте предсказанията на Севрюкова."Пророчествата на Слава Севрюкова за 2022-2037 (ТОЧНИ ЦИТАТИ + ВИДЕО)"https://thebulgariantimes.com/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%A1%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%A1%D0%B5%D0%B2%D1%80%D1%8E%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-2022-2037/

Коментирай

Синята барета

преди 4 месеца

Някой мисли ли, че ПиПитките ще се задържат 9 месеца ? Ще изхарчат всичко спестено , ще продадат каквото е останало , ще съсипят окончателно аеца и доволни ще изчезнат. Каквото капне от ЕС, вече е поделено, до нас, тъпите граждани няма да достигне. Кой им вярва? И като си помисля, че идват местни избори, как мислите, кои ще ги спечелят? С машинно гласуване? И други неща ми идват наум, но ще спра до тук.

Коментирай

Чичо

преди 3 месеца

Куха лейка и алхимик - комбинацията е супер!

Коментирай

Чудо Юдо

преди 3 месеца

Хубави призиви, но напразно. Народът е смазан и няма водачи. Изродите във властта го знаят и затова си позволяват всичко. Оптимизмът ми се сломи, България си отива, за съжаление толкова бързо, че маъ нищо вече не може да се направи.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.