Васил Петев: Издишай, бе, Киро! Издишай! Че мозъкът ти умря. От тая голяма надморска височина…

https://svobodnoslovo.eu/politika/vasil-petev-izdishay-be-kiro-izdishay-che-mozakat-ti-umrya-ot-taya-golyama-nadmorska-visochina/121145 SvobodnoSlovo.eu
Васил Петев: Издишай, бе, Киро! Издишай! Че мозъкът ти умря. От тая голяма надморска височина…

Аз пък съм летял на 10 000 метра височина без кислород! При това няколко пъти!

Казвам горното, не за да се самономинирам за по-голям идиот от Кирил Петков, гледам да не си поставям невъзможни цели, а само за да онагледя пред широката публика на какво точно приличат хората-птици без кислород.

Или с други думи: започвам да го харесвам аз този Киро, лека полека. Тоз лишен от O2 сокол, тоз безмоторно реещ се в пространството красив ум…

Представям си го как е яхнал своя парапет и планира, ухилен до уши, мятайки черни коси из атмосферата, докато всичко около него е в кристали, щото там горе е много студено и самотно, но той си лети и не диша!

Абе, евала на Кирето! Ще се радвам някой уикенд да излезем заедно! Та да си полетим на воля. Без кислород. И да видим ще уцелим ли в крайна сметка глисадата на нашето недоволство или Киро ще разпъне плетения му от Лена вълнен парашут с бранд The most stupid motherfucker of 2023.

И като казах Лена, та се сетих, това не е ли руско име? Тая ще излезе шпионка накрая! Живеем във време разделно и трябва да сме внимателни с руското влияние! Преди малко четох в bg-mama, че Русата Златка е обвинила Черната Златка в хибридна война в полза на Кобилкина. Случайност? Едва ли! Фраш е с шпионки!

И накрая да ви кажа един концептуален виц по темата.

Седи си Зайо Байо на брега на реката и пуши трева. Бобърът го вижда, отива при него, и пита:
– Зайо Байо, к`во праиш, бе?
– Пуша трева.
– Научи ме и мене, бе!
– Ами…гледай сега: Ето ти цигарата, дръпваш си веднъж, задържаш дима и преплуваш реката!
Бобърът веднага реализирал съвета на Зайо, като малко по-късно, вече седнал на другия бряг и пушещ трева, към него се приближил хипопотамът със същия въпрос:
-Бобър, к`во праиш, бе?
– Пуша трева.
– Научи ме и мене, бе!
– Иди при Зайо Байо, той ще те научи – отговорил му бобърът.
Отишъл хипопотамът при Зайо Байо, а той, още щом го видял, се разкрещял:
– Издишай, бе, бобър, издишай! Виж на к`во се направи!

Или с две думи: Издишай, бе, Киро! Издишай! Че мозъкът ти умря. От тая голяма надморска височина…

Васил Петев

Източник: MediaMall

4 Коментара

bennow

преди 5 месеца

Васко Петев е светлия лъч в тъжния капиталистически делник. Благодарности! "И като казах Лена, та се сетих, това не е ли руско име? Тая ще излезе шпионка накрая! Живеем във време разделно и трябва да сме внимателни с руското влияние!" Владимир Высоцкий - Инструкция перед поездкой за... "...Могут действовать они не прямиком: Шасть в купе — и притвориться мужиком, А сама наложит тола под корсет… Ты проверяй, какого пола твой сосед!»

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

Арее, почна се с вицовете....

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

Отива Кирцата в Холандия. На летището в Амстердам: - Цел на посещението Ви в Нидерландия? - Трева и пр*ститутки... - Добре, ще запишем стандартното - разглеждане на забележителности...

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

Из дневника на американски шпионин: - Понеделник – пих с руснаците. - Вторник – Боже, иска ми се да съм умрял! - Сряда – руснаците ме поканиха за по едно против махмурлук. - Четвъртък – Боже, защо не умрях във вторник?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.