"Възраждане" внесе законопроект за излизане от НАТО

https://svobodnoslovo.eu/politika/vazrazhdane-vnese-zakonoproekt-za-izlizane-ot-nato/129903 SvobodnoSlovo.eu
"Възраждане" внесе законопроект за излизане от НАТО

"Възраждане" внесе законопроект за излизане от НАТО. Първият подпис под документа е на лидера на партията Костадин Костадинов.

Проектът има само един член - денонсиране на Североатлантическия договор, подписан на 4 април 1949 г. във Вашингтон и ратифициран от българското Народно събрание на 18 март 2004 г.

В мотивите към законопроекта се казва, че за 20-те години членство в Алианса България е претърпяла само загуби. Посочва се, че по искане на НАТО сме били принудени да нарежем военната си техника.

"НАТО е репресивният апарат на САЩ, където държавите-членки са всичко друго, но не и равнопоставени партньори", се казва още в мотивите към законопроекта.

https://epicenter.bg/

2 Коментара

Антарес

5 months before

В момента, в който се опитаме да направим каквото и да било против смъртоносната прегръдка на Големия Брат, ще ни бъде разигран сценарият, подготвен ни още преди 35г от ЦРУ, чрез техния резидент Доган - гражданска война като Югославската.

Коментирай

Баба Злата

5 months before

Недейте така, НАТО ни пази като вълк - кошара с овце.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.