"Възрожденски отряди или новият Джамбазки"

https://svobodnoslovo.eu/politika/vazrozhdenski-otryadi-ili-noviyat-dzhambazki/129150 SvobodnoSlovo.eu
"Възрожденски отряди или новият Джамбазки"

Преди 15-20г. Джамбазки и Сидеров правеха отряди да пазят реда, сега това щели да правят Възраждане. Шокиращо е колко нищо от старото не са забравили и нищо ново не са научили. Влечеше ги деструктивно за обществения ред поведение по стадионите преди десетилетия, мислех, че ще го израстат, но такива си останаха и в парламента.

Хубавата новина е, че в момента уличната "мощ" на "патриотите" от Възраждане-София е такава, че никой няма да я види по улиците, съсредоточена е единствено във ФБ и пред микрофоните на журналистките.

Послепис: моля привържениците на Възраждане да ходят където ги пращат главатарите им - да бият мигранти например и хич да не се чувстват длъжни да стоят на стената ми и да споделят фрустрациите си.

Николай Дренчев

13 Коментара

Наблюдател

преди 1 месец

На тезгяха се изкараха "мъжката" Гунчева. Да е честито на печелившите. Какво чудо ще бъде, ако и той почне ката ден да плюе връз Възраждане. Поне такива заявки дава от самото начало. Ще видим.

Коментирай

Yoyo

преди 1 месец

По делата ще ги познаете. Видно след изключването, че то е било правилно. Колкото и да не сме запознати с кухнята на нещата .

Коментирай

Предателите

преди 1 месец

,,Предателят е по-опасен от врага и удря по-силно. Поне знаеш всичко за врага - той идва да те унищожи. А предателят се преструва на свой.,,

Коментирай

Цицерон

преди 1 месец

,,Никой интелигентен човек никога не е считал за възможно да вярва на предател,,

Коментирай

.....

преди 1 месец

,,Ако приятелите ви ви убедят в необходимостта да преговаряте с враговете си, тогава предателите вече са се споразумели за всичко .,,.. Ал Капоне

Коментирай

хамалин

преди 1 месец

и тоъ е едно лайно (оправете си сайта с паразитната реклама)

Коментирай

Браво,

преди 1 месец

Костадинов е бил много прав!Много по-рано е трябвало!

Коментирай

Дренчев, вече си с клеймо, предателско..

преди 1 месец

,,руснаците "винаги ще могат да различават истинските патриоти от измет и предатели и просто ще ги изплюят като комар, който случайно е влетял в устата им. Убеден съм, че такова естествено и необходимо самопречистване на обществото само ще укрепи страната ни", добави Путин. Това важи и за такива като вас в Отечеството!

Коментирай

Оранжевото кепе

преди 1 месец

Ама как ви болиииииии!

Коментирай

....

преди 1 месец

,, Сравнете предателя с никого и нищо. Мисля, че дори тифозна въшка би се обидила от сравнение с предател. ,, Максим Горки

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Този е помияр, ренегат – предател. С една дума – леке. Никой не харесва лайнарите. ---- Има ли решение на нещата… Ако това е нашият политически елит има само едно решение. Жозеф-Игнас Гийотен (Ioseph-Ignace Guillotine), професор анатом. Който се дърпа – бой, еван и отново при анатома.

Коментирай

Де бре

преди 1 месец

Николайчо, Имаш шест деца. Шест. Да са ти живи и здрави. Забравяш обаче за мъдростта на народа, както и почти всички днешни политици. А в случая. Когато мечката играе в двора на съседа ще дойде и у вас. Наблягам на У ВАС. А да не забравяме, че София е едно голямо село. Тогава ще те питам какво ще говориш. Та, препрочитайте издадените по соца книжки с български пословици и поговорки.

Коментирай

Николай Дренчев ...

преди 1 месец

Дуралуминий с наченки на интелект ...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.