Вече имам идея как да се оправим. Само трябва Сюлейман Пуси да бъде избран за министър-председател

https://svobodnoslovo.eu/politika/veche-imam-ideya-kak-da-se-opravim-samo-tryabva-syuleyman-pusi-da-bade-izbran-za-ministar-predsedatel/113042 SvobodnoSlovo.eu
Вече имам идея как да се оправим. Само трябва Сюлейман Пуси да бъде избран за министър-председател

Вече имам идея как да се оправим. Само трябва Сюлейман Пуси да бъде избран за министър-председател.

Няма две мнения, че е истински обединител на нацията - който го види, и започва да псува от майка до деветото му коляно. Предизвиканото отвращение от Пусито е в такъв озверял мащаб, че без никакво съмнение ще има спонтанна революция, която ще ни реши проблемите с евроатлантизма веднъж завинаги.

Защото, все пак да напомня, че Сюлейман Пуси ни набута в НАТО, което сега ще ни бута във война, той искаше разполагане на ядрено оръжие на САЩ в България, той искаше да скопява българския лъв, той тегли майната на православието. И той съдействаше да се набутаме и в ЕС. Като заключение - по-обединителна фигура от Пусито в България няма. 99 % от българите са готови да се вдигнат от диваните заради него!

Мерси!

Елена Гунчева-Гривова

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.