Велислава Дърева: БСП е похитена от креатура на Иван Костов - Корнелия Нинова

https://svobodnoslovo.eu/politika/velislava-dareva-bsp-e-pohitena-ot-kreatura-na-ivan-kostov-korneliya-ninova/5747 SvobodnoSlovo.eu
Велислава Дърева: БСП е похитена от креатура на Иван Костов - Корнелия Нинова

”Във вестника беше назначен зам.-главен редактор, който е работил във в. ”Демокрация”, при ”Атака”, а след това е бил и депутат от партията на Николай Бареков. Той работи и в БСТВ. БСП е похитена от креатурата на Иван Костов - Корнелия Нинова. Седесариатът превзе БСП. Това заяви журналистът Велислава Дърева пред БТВ, която се оказа, че от миналата седмица вече не работи в партийния орган на БСП в. ”Дума”.

Тези хора не разбират как се прави вестник. Те си мислят, че "Дума" от сутрин до вечер трябва да пее титирамби за вождовете. Мислят си, че могат да дерибействат. За тях думи като "свобода на словото" са куха фраза. Корнелия Нинова си позволи да изговори маса лъжи срещу вестника. В писмо ние ги изобличихме. Сред лъжите на Нинова е и как имало журналисти, които не ходели на работа цяла година, а получавали заплата. Ние сме вестник и можем да работим дистанционно. В крайна сметка изданието излиза, посочи тя.

Ние искаме да правим "Дума". Това не е просто партийно издание, а левият вестник на България. Аз не знам дали ще има конгрес на БСП. Делегатите на конгреса имаме огромната отговорност да прекратим това безчинство в БСП и да я върнем като лява партия. В противен случай отиваме към самоубийство. Преди 5 г. БСП имаше 1 млн. гласоподаватели. Днес те са 250 000 заради умишления погром", каза още Дърева.

frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.