ВЕРВАЙТЕ МИ! ОПРАЙХ СЪ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/vervayte-mi-oprayh-sa/7931 SvobodnoSlovo.eu
ВЕРВАЙТЕ МИ! ОПРАЙХ СЪ!

Царчето отново осъди България, този път в Страсбург, че видиш ли, от 2009 година, не можел да си ползва имотите в България. Съдът дава срок на държавата да се разбере с царчето какви вреди иска да му бъдат изплатени.

Тази династия освен национални катастрофи, друго не е донесла на България. Помня как в първото си интервю, царчето в Мадрид се кълнеше, че нищо не иска от България - нито имоти, нито пари, а само да ни оправи! После се разбра, че щял да ни оправи за 800 дни. Явно поради недобрият български език е станал лапсус и всъщност е казал: "Ще се оправя за 800 дни!". Ние криво сме разбрали, че за нас се отнася.

Алчността му премина всякакви граници. Доколкото съм чела исторически документи, дядо му с един куфар от кръчмите във Виена е дошъл да царства тук. Как така е построил толкова дворци и чифлици, не става ясно. Правните аспекти са ми ясни. Моралните, или по-скоро - неморалните, също!

Да се върнеш в държава, в която родата ти е причинила национални катастрофи, да се провалиш напълно в управлението, да си сложиш бодигарда да управлява държавата, да докараш разни крадливи юпита и ч„...и да ни ограбват, минават всякакви граници на морала и почтеността.

И отново си спомням ревящите със сълзи хорица, които посрещнаха този мошеник на българска земя. Щял да ги спаси! Е, спаси себе си! Загроби нас!

Вместо мораториум върху имотите, предлагам закон, с който да се забрани тази династия краченцата да им стъпват на българска земя! И да се конфискува всичко. И без това не е тяхно! Чак и 15 хиляди декара под връх Мусала искаше! Наглост, която наистина е царствена. Нормален човек щеше да се засрами по някое време!

А сега, скъпи царски фенове /и бивши Лелки за Царя/, чакайте да плащаме на царчето вредите му! И си опичайте акъла, защото ако продължавате с безмозъчните възторзи, това ни чака!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.