Вежди Рашидов: Ротацията няма да има сега, ще се бави до евроизборите

https://svobodnoslovo.eu/politika/vezhdi-rashidov-rotaciyata-nyama-da-ima-sega-shte-se-bavi-do-evroizborite/128404 SvobodnoSlovo.eu
Вежди Рашидов: Ротацията няма да има сега, ще се бави до евроизборите

Ротацията няма да има сега, ще се бави до евроизборите. Това заяви пред БНР бившият председател на НС и бивш народен представител от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов.

"Ще се бави ротацията до евроизборите. Има един факт – бюджет, той се прие, но той трябва да се разпределя и затова е "50 на 50" - занимаваме се със себе си, а не с това, което хората избират", добави още той. 

"Това, че има власт, наречена управленска от МС, значи ли, че подялба на държавния бюджет е политика? Ако това е така, аз няма какво да обсъждам. Отстрани погледнато, това е толкова неприятно да си поделят някои хора властта – държавни пари. Това ли е политиката и това ли е смисълът да сме в политиката?", уточни Рашидов. 

Евроком

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.