Вигенин: И Никола Минчев прави кампания с НСО, с вашите пари! Злоупотреба с държавен ресурс

https://svobodnoslovo.eu/politika/vigenin-i-nikola-minchev-pravi-kampaniya-s-nso-s-vashite-pari-zloupotreba-s-darzhaven-resurs/133910 SvobodnoSlovo.eu
Вигенин: И Никола Минчев прави кампания с НСО, с вашите пари! Злоупотреба с държавен ресурс

Кристиян Вигенин

Фейсбук

От интервю на Никола Минчев, водач на листата на ПП-ДБ за евроизборите, разбирам, че той продължава да ползва НСО, защото "има право".

Кампания с вашите пари. Злоупотреба с държавен ресурс. Като шефа му Петков. А това с "правоимащите" уж беше една друга епоха.

Държавата им е бащиния. Благоприличието отдавна ги е напуснало. Най-големият политически грях на ПП-ДБ е, че направиха Борисов да изглежда приемлив на техния фон и ликвидираха енергията на протеста за модерна, правова, европейска България.

Но хората са тук. Гневът не е изчезнал. Остана една алтернатива, доказана във времето - БСП. И ние не сме идеални, но на разкаляния политически терен останахме високо като фар, който сочи пътя към едно ново начало.

Не всичко е изгубено.

Надежда има.

Дайте ни шанс!

1 Коментара

Майор Майоров

5 months before

Ало-о-о!!Внуците на Спиро Гулабчев....Всички ползвате,всичко което ви се полага.Луксозен слугинаж,готова,луксозна храна,разкарвана с пикапи,всеки ден.Дипломатически паспорти,резиденции,ловни стопанства,специални училища за децата,хубава работа за госпожата и какво ли още не.За това е целия вой,от Президентството до обикновените,селски кметове.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.