Влади Въргала: Предлагаха ми 1 милион за да стана политик

https://svobodnoslovo.eu/politika/vladi-vargala-predlagaha-mi-1-milion-za-da-stana-politik/53018 SvobodnoSlovo.eu
Влади Въргала: Предлагаха ми 1 милион за да стана политик

Предлагаха ми 1 милион лева, за да вляза в политическия живот, но оказах... Аз мога да бъда полезен само с това, което работя в момента. Няма как да съм политик.Това каза Владислав Карамфилов – Въргала.

България отдавна е обречена в много отношения, добави той пред Нова телевизия.

Аз съм тъжният щастливец.Трябва да живееш така сякаш ти остават 3 часа. Обърнах погледа към това, което имам. Не ме боли за това, което ми взимат. Благодарен съм за мига, сподели актьорът.

Аз съм Владо. Онзи, който и да не го бяха давали по телевизията, пак щях да съм аз. Спрях да се оглеждам в очите на хората, аз знам кой съм, допълни още той.

Имах една голяма любов, която беше 18 години по-голяма от мен. Тя ме формира до голяма степен. Беше обиколила света, казваше ми кои книги да чета, разказваше ми за хора, които гледах по телевизията. Беше „гранд дама”. Това беше истинска любов може би, защото беше забранена. Беше наблюдавана от службите. До казармата бяхме заедно. Една Нова година се прибрах, за да я изненадам. Е, и двамата се изненадахме взаимно. Това разказа още Въргала.

Въргала сподели, че е обичал всички жени, с които е бил. Според него дори и славата да не го беше споходила, той щеше да бъде същият човек, който е и днес.

frognews.bg

6 Коментара

Червената шапчица

преди 1 година

Ако знаете на мен какво ми предложи Илон Мъск. Но аз отказах. Такава съм си аз – скромна.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Кой спаси близките на Влади Въргала от Украйна. ---- Васко Кръпката: Украйна ще бъде!

Коментирай

Синята барета

преди 1 година

Вземаш тоя милион, после, ако на някоя група не и стигат 6 депутата за нещо си, отиваш при тях за още един милион. От комисии, командировки и други екстри ,още милион. И след 6 месеца, без да си излязал на трибуната и да си казал една дума, , си осигурен . Найс, а?

Коментирай

Моника Люински

преди 1 година

Разбира се, че всичко се търгува. Тя и пи-ар-Севда на Бойко ходила всяка седмица при Васил Божков да му отказва. Добре е, че не станах политичка. Каквато съм мека мария, не мога да отказвам. Всичко щях да приема.

Коментирай

Овъргалял се смешник

преди 1 година

Така нещо да каже кой точно и от коя партия са предлагали въпросния милион? И аз мога да твърдя небивалици, кой ще повярва? Брей, какви безсребърници е родила майка България, чак се просълзих.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.