Време е Тагарев, като истински украински патриот, да заеме достойното си място в историята като полеви командир в украинската армия

https://svobodnoslovo.eu/politika/vreme-e-tagarev-kato-istinski-ukrainski-patriot-da-zaeme-dostoynoto-si-myasto-v-istoriyata-kato-polevi-komandir-v-ukrainskata-armiya/114851 SvobodnoSlovo.eu
Време е Тагарев, като истински украински патриот, да заеме достойното си място в историята като полеви командир в украинската армия

Време е Тагарев, като истински украински патриот, да заеме достойното си място в историята като полеви командир в украинската армия и да поведе лично последния отчаян "контранаступ"! За смърт и слава!

Така се влиза в историята!

Нека набере доброволци от централната част на София и да назначи пазените от НСО "демократи" за свои лейтенанти. Кирил Петков и без това обикаля по плажовете и пусава като каруцар хората - нека тази енергия и страст бъде канализирана и използвана за финалния щурм в битката за свобода и демокрация, която според тях се води в Украйна! Щом толкова мразите и ненавиждате Русия и искате да направите всички ни заложници на тази ненавист - дайте пример от бойното поле, а не обикаляйте по улиците и плажовете на България с гавази!

Вземете и Галя от посолството за интендантството - тя знае как се прави и НАПРЕД!

Venceremos идиоти и си носете повече тоалетна хартия!

А нас "заблудените" и "прости" путинофили, използващи език на омразата и раздухващи хомофобска пропаганда, ни оставете тук да си тънем в собственото невежество и простота - историята вас чака, славата е пред вас!

Страхил Ангелов

4 Коментара

Ако не отидат,

1 year before

Да дойдат руснаците тука! Осемдесет процента от българите нямат проблем с тях или с това,че ще дойдат.Останалите двайсет от народа ще ползват лубриканти или не, демокрация баце!

Коментирай

БНА

1 year before

Браво! Това с Тагарев е много добро предложение. Но списъка е непълен и може да бъде продължен с Ноев , Шаламанов , Божилов, Атанасов и много други соросоиди . Да не забравяме Боци от Банкя и Големия Ал. Йорданов и Кокорчо ,които не стават за полеви командири , но могат да станат артелчици.Минчев може да е ЗКПЧ . Пропускам много , но вместо да се изявяват в студията да нарамват мешките и на “ контранастъплението.

Коментирай

Иванов

1 year before

ВЕЛИКОЛЕПНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ, макар и невъзможно. Не е виновен Тагарев, когото досущ като на шахматна дъска сложиха на този пост. На него можеха да сложат и Иво Инджев, и Соломон Паси и толкова други, всички импрегнирани с огромна омраза и роболепие. Виновен е тоя народ със скандалното си бездушие, с непростимата си апатия и с едно говеждо поведение, което нашите "партньори" използуват с нескрито презрение. Погледнете кой да е от нашите медийни източници, вижте каква примитивна манипулация се практикува срещу заплащане. Без всякакви задръжки нашите партньори осветиха цялата мръсотия на скритото съдействие на Нинова за износа на снаряди за милиони, с които са убити стотици руснаци. Може ли да има по -голяма неблагодарност, по-голям отказ от морал и принадлежност от тази , която показаха нашите правителства и конкретно БСП, начело с Нинова, които подкрепиха подло проамериканския кабинет на Кирето, има ли.

Коментирай

азът

1 year before

Тагра удари голямо близане на топките на зелинси.Да не е пренавил резбата?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.