"Всички [кандидати] говорят от името на хората.... Ама не ви ли е срам бе?! Откъде знаете какво искат хората?! (...)

https://svobodnoslovo.eu/politika/vsichki-kandidati-govoryat-ot-imeto-na-horata-ama-ne-vi-li-e-sram-be-otkade-znaete-kakvo-iskat-horata/53743 SvobodnoSlovo.eu
"Всички [кандидати] говорят от името на хората.... Ама не ви ли е срам бе?! Откъде знаете какво искат хората?! (...)

Абе, сбирките на ГЕРБ са по-хубави и от Корнелия на мотор.

Тома Биков: “Доклад на САЩ казва, че арестите на г-н Борисов, Влади Горанов и Севи Арнаудова. Това е дипломатическият език на външното министерство на САЩ. Аз ще употребя по-твърд език. Казват, че Промяната е корумпирана.”

Я, гусин Биков, че сте по твърдите преводи, може ли един твърд превод на езика на Министерството на финансите на САЩ? Какви казва то със санкциите по Магнитски за Владислав Горанов?

"Всички [кандидати] говорят от името на хората.... Ама не ви ли е срам бе?! Откъде знаете какво искат хората?! (...) Ние [ГЕРБ] знаем какво искат хората!"

Цвета Караянчева

Това е ве-ли-ко. Malinova Olya, ма какви три жени на микрофона. Ей това е женски стендъп, глей и се учи!

Цвета Караянчева представя листата на ГЕРБ в Кърджали. "Имаме магистрали във фризера", вика. Прав е бил Бойко Борисов с прозрението си по адрес на госпожата.

Полина Паунова

1 Коментара

Възмутен наблюдател

преди 1 година

Нищо не разбрах от този текст. Авторката Полина Паунова нормална ли е, или е била пияна, като го е писала? Моля, някой да разясни какво е искала да каже авторката на този текст!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.