ВСИЧКО МАРА ВТАСАЛА, САМО ШЕНГЕН НЕ СРЕСАЛА

https://svobodnoslovo.eu/politika/vsichko-mara-vtasala-samo-shengen-ne-sresala/116845 SvobodnoSlovo.eu
ВСИЧКО МАРА ВТАСАЛА, САМО ШЕНГЕН НЕ СРЕСАЛА

 

Признавам, че с някои свои действия Президентът Радев ме кара да се съмнявам в неговата нормалност и адекватност. Ако трябва да определя по някакъв начин действията му, то са като танго - една напред, две назад и накрая врътка на място.

Президентът в момента е в САЩ на заседание на ООН, откъдето остро разкритикувал правителството. Дотук - добре, ще си кажат някои! Да, ама не! Радев не е разкритикувал глиставото правителство заради вносът на отровно жито от Украйна, за малоумната политика, която се води, за пълната неадекватност и предателство на Магарев, за убийството на българското селско стопанство. На Радев най-големият му зор е....Шенген. Да ни приемели по-скоро, защо нямало активна политика на правителство да убеждаваме Австрия и Нидерландия колко много им трябваме в Шенгенското пространство.

Извинявам се на всички, за които влизането в Шенген е мечта, за да не чакат на границата, когато искат да пекат кълки в Гърция и да си пазаруват в Париж, на мен това изобщо не ми е приоритет и не ме интересува. На кифлите, които се веят по света и мачовците, които искат да си пекат задните части по европейските плажове, може и да им е зор, ама на повечето българи не е. А като си знаем държавата и охраната на границата, много добре разбираме и основанията на тези две държави, които ни спират. То, на тяхно място, и ние щяхме да се спрем.

Въпросът е какви са приоритетите на Радев - бъдещето на българския народ, спиране на самоубийствената политика в ибрикчийство към САЩ, или евроатлантическите ценности и джендърски изгъзици /много моля по-чувствителните да прескочат думата и да ме извинят, но просто най-точно описва положението/. Радев не мъцна за украинския дрон, за издръжката на хилядите здрави и прави и богати украинци, за закупуването на нова американска техника, която ще дойде, когато дойде Годо, ама ще плащаме веднага. Не мъцна за лихвите по украинските заеми. Зор му е Шенген! Закривай!!!!

Елена Гунчева-Гривова

7 Коментара

moitoi

преди 2 месеца

ГУРУ-то....!!!Володимир Зеленски: Русия няма право да притежава ядрени оръжия!!! ТИТАНът на МИСЪЛТА!!! Ккво ли НЕ прави БЕЛОТО и Кристалите!!!И при НАС...и ПРИ НАС!!!

Коментирай

Люба

преди 2 месеца

В десятката си, Елена Гунчева! Нестихващи аплодисменти! Смелчага!

Коментирай

Баба Злата

преди 2 месеца

Нямам представа защо президентът изобщо обсъжда нечитавото българското правителство където и да е извън България. Какво се очаква? ООН да ги напердаши? Махленска история, жалка!

Коментирай

Шмайзер

преди 2 месеца

Президентът представлява външната политика на България. Какво става вътре в държавата, е работа и отговорност на уродливото ни правителството и коалицията му герб. ООН Е МЯСТО ЗА ВЪНШНА ПОЛИТИКА.

Коментирай

Шмайзер

преди 2 месеца

Президентът представлява външната политика на България. Какво става вътре в държавата, е работа и отговорност на уродливото ни правителството и коалицията му герб. ООН Е МЯСТО ЗА ВЪНШНА ПОЛИТИКА.

Коментирай

Иванов

преди 2 месеца

Напълно СПОДЕЛЯМ И ТОЗИ ПЪТ АНАЛИЗА НА ГУНЧЕВА. Може да се каже, че Радев е най-интелигентният ни президент, но ВЕРБУВАН със сигурност от нашите стратегически партньори и съюзници, БОГА МИ. Радев много добре играе като русофил и поддръжник на Русия, но действията му твърдят точно обратното. То в една ПОТВЪРДЕНА И ДОКАЗАНА КОЛОНИЯ може и друго да не е възможно. Колко пъти колониалните копои го плашиха с импийчмънт. Колко пъти го сочиха като Кремълски агент. Даже не допускам да е двоен агент, щото досега щяха да му видят сметката. Нищо няма да се промени с тоя поход, щото ни държат здраво в менгеме, а и много са щастливи от тази хватка.

Коментирай

Борис

преди 2 месеца

На този шенгенолюбец перчемът му требе да бъде сресан 35- 40 санта по доле!Келеш асковски!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.