ВСЯКО ЗЛО Е ЗА ДОБРО!

https://svobodnoslovo.eu/politika/vsyako-zlo-e-za-dobro/131485 SvobodnoSlovo.eu
ВСЯКО ЗЛО Е ЗА ДОБРО!

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Винаги си припомням, че трябва да гледаме на всичко случващо се от призмата на времето. Преди време споменах, че дори Манол Пейков си има някакво предначение. А сега от самата лична уста на Великия Финансист с постната пица стана ясно, че и Продължаваме Простотията са си имали предназначение!

Всички скандали, които натвориха, със сигурен ход ни отдалечават от еврозоната, в която българите не искаме да влизаме. Да, може и да се дразним от скандалите, от корупцията, но явно те си имат и някаква положителна страна - нито ще ни наеврозонират, нито ще ни нашенгенят по суша. За половината милиард изобщо не ми е зор - това са пари, които по принцип и традиция се крадат от управляващите и техните антуражи.

Прогнозите ми са, че следващите предсрочни избори няма да излъчат правителство, а ако има такова, ще е за кратко. И поне още едни избори към края на годината. Водещи пак до същото. Ресурсите стават все по-малко, дори дълбоко корумпирания ЕС вече се чуди дали да подхранва дивашката корупция и ограбване в България, а наредилите се покрай трапезата хиени минават санитарния брой и лапане няма за всички. Затова и борбата ще се ожесточава дотам, че дори господарят им от Козяк да не може да овладее и контролира алчността им.

Оптимистка съм!

Елена Гунчева-Гривова

8 Коментара

огнеборец3

преди 2 седмици

Много вярно написано!

Коментирай

BLIMAN

преди 2 седмици

Аз пък ще гласувам за Нинова,...тя единствена в целия този продажен парламент си държи на своето....верую...аферим на такава жена..!

Коментирай

BLIMAN

преди 2 седмици

...и тоя мръсник смее да се появява публично,... на съвестта му тежат много прстъпления към бедните българи...не всичко сее забравя...аз съм за мъст към мръсниците..!

Коментирай

Серий волк

преди 2 седмици

Аз пък ще гласувам за червената шапчица защото много ме кефи!

Коментирай

Даниел Божилов

преди 2 седмици

Ай сега с чиста съвест идете да гласувате за същите идиоти, дет сте гласували и миналия път и не се чудете що хладилника ще ви е все по-празен.

Коментирай

Боко Тиквата и Шиши Беевски шиканират закона за колективните искове на потребителите

преди 2 седмици

Боко Тиквата, Шиши и Кирчо§Кокорчо, наско Гнома и Мравояд Бойкиев отказаха да спрат рекламата на комара по трибуквените им кабеларки. Следствие на хазартните зависимости се разрастват и фирмите за бързи кредити. Лихварите от фирмите за бързи кредити продават длъжниците си на ДПС, ГЕРБ и ПП ДБ срещу опрощаване на дълговете. Хазартът заробва много българи и разбива десетки хиляди семейства и стотици хиляди съдби. Само в парламента на Галя от Посолството има депутатче с име Хазарта!?!

Коментирай

Реалист

преди 2 седмици

И аз ще гласувам за БСП начело с Нинова - единствено нормални и възпитани, образовани и загрижени за държавата ни, въпреки че никога не съм бил на държавна работа, като се има предвид, че у нас хората в частния сектор се мъчат като грешни дяволи. Да ни счупи човек кратуните, дето си губихме времето по "сините" митинги на мошениците!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.