За какво да дебатира Президента Радев с Вас проф. Герджиков?

https://svobodnoslovo.eu/politika/za-kakvo-da-debatira-prezidenta-radev-s-vas-prof-gerdzhikov/6979 SvobodnoSlovo.eu
За какво да дебатира Президента Радев с Вас проф. Герджиков?

ПРОФ. ГЕРДЖИКОВ ОТНОВО ЗОВЕ РАДЕВ: АКО НЯМА ДЕБАТ, ЩЕ Е ПРЕЦЕДЕНТ ЗА 30 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ!

За какво да дебатира Президента Радев с Вас проф. Герджиков?

Вие дадохте ли отговор как една цяла партия, която стои зад Вас, превърнала се в политически организирана престъпна група начело с Мутрата, в продължение на 12 години съсипа демокрацията, политическата система, всички държавни институции, манипулираше и печелише избори с купуване на гласове и корпоративен вот, превърна прокуратурата в бухалка и репресивен орган, ВСС в съдебен трибунал с гилотина от Френската революция за чужди мнения, превърнала профсъюзи, работодателски организации, медии, МВР, ОРГАНИТЕ ЗА СИГУРНОСТ, във верен съюзник на реално създадената под нежния воал на ДЕМОКРАЦИЯТА ОЛИГАРХИЧНА ДИКТАТУРА, която защитава основно интересите на чужди и наши корпорации!

Вие дадохте ли отговор с Бай-Ганьо защо коефициентът на Джини в България е най-висок в цяла Европа? Защо ние сме най-бедни, с най-ниски заплати и пенсии?

С най-ниска производителност, най-малък Брутен вътрешен продукт на човек от населението!

Защо сме страна с мизерни иновации, малко чужди инвестиции, производство и износ с ниска добавена стойност, с най-висока енергоемкост и материалоемкост на стоките, с 60-70 % внос на селскостопанска продукция и месо, с банкова, телекомуникационна, търговска т.е. чуждите вериги-Кауфланд, Лидл, Метро, Билла и др./ енергоразпределителна системи, основно от чужди фирми и корпорации.

Защо не построихме нова АЕЦ?

Битката за климата на земята в най-скоро време ще признае атомната енергия за зелена! Трябва да закриваме въглищните електроцентрали и колкото перки и слънчеви панели да имаме, като спре вятъра и слънцето не грее, как ще се топлим ние в студената зима, А? Това се случи тази година в Германия.

И какво стана, цената на тока фръкна 4-5 ПЪТИ?

И днес германците реват на Путин да им дава въглища и газ, щото си затвориха всичките АЕЦ!

Вие дадохте ли отговор за корупцията в България?

Вие дадохте ли отговор за пачките и кюлчетата в чекмеджетата на гражданина Борисов!

Вие дадохте ли отговор с Бай-Ганьо, как строите магистрали без СТРОИТЕЛНИ РАЗРЕШЕНИЯ, като отпускате аванси от милиарди за четири години напред на фирми не участвали в обществени поръчки!

Вие дадохте ли отговор защо партията, която Ви издигна, нареди България на първо място по смъртност в света?

Защо стотици хиляди млади българи и специалисти избягаха в чужбина в т.ч. хиляди лекари и медицински сестри?

Вие дадохте ли отговор, че при над 5 милиарда лева за здравеопазване, българите плащаме за здравни грижи още над 2 милиарда от джоба си!

Защо фармацевтичната мафия ни принуждава да плащаме най-скъпите лекарства спрямо стандарта ни в Европа?

Вие дадохте ли отговор защо България се намира в най-страшната демографска криза в целия свят, че ние изчезваме като нация, защото всяка година губим по един среден град?

НЕ! ВИЕ НЕ ДАДОХТЕ ОТГОВОР НА НИТО ЕДИН ОТ ТЕЗИ ВЪПРОСИ!

Вие търкаляте през цялото време МАНТРАТА на ГЕРБ за обединение.

Аз, избирателят, който стои зад Президента Радев НЕ ЖЕЛАЯ ДА СЕ ОБЕДИНЯВАМ С ОЛИГАРХИЧНАТА МАФИЯ на ГЕРБ и хилядите верни крадливи псета, които поддържат тази мафия.

За Вас гласуват стотици хиляди собственици и служители на ресторанти, барове, дискотеки, бардаци и публични домове, нелегален внос на цигари, алкохол, петрол, храни, стоки, лавки, супермаркети, магазини и магазинчета за алкохол и цигари, бижутерии, аутлети, месарници и кебапчийници, автомобилни сервизи, автосалони, винпроми, бирарии, кръчми, търговци на плодове и зеленчуци, фризьорски салони, златарски, шивашки и обущарски ателиета, плажове, транспортни фирми, таксиметрови шофьори, вторични суровини, и производствени фирми криещи обороти.

Там касови апарати може и да има, но касови бележки НЕ!

За Вас гласува сенчестият бизнес!

Тези, които правят пари!

Или тези, на които раздавате европейските пари!

Целият този мутренски свят върти далавери, крие доходи, печели базнословни суми и се отчита на тези които го покровителстват! Защото Българската икономика се „управлява на принципа”-„КОЙ, НА КОГО и КОЛКО ”!

В България днес сивата икономика е 29% от Брутния вътрешен продукт!

Най-високата в ЕС! Това са днес близо 35 милиарда лева.

АЗ НЕ ЖЕЛАЯ ДА СЕ ОБЕДИНЯВАМ С ТЕЗИ ХОРА!

ЗАТОВА Президента Радев не се срещна с Вас г-н Герджиков!

Той няма време за губене с Вас!

Той отдавна е загърбил всичко, което прилича на ГЕРБ и мафия!

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Petar Kartev

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.