ЗА КОРНИ, ПОЛУЧАВАШ БОРИСОВ

https://svobodnoslovo.eu/politika/za-korni-poluchavash-borisov/47192 SvobodnoSlovo.eu
ЗА КОРНИ, ПОЛУЧАВАШ БОРИСОВ

 

Накратко казано, за броени месеци столетницата от партията на промените се превърна в партията на статуквото. Нещо повече. След като стана стълб в хартиената коалиция, соцпартията попречи да се гласува реална форма на контрол над главния прокурор. Нинова трябва честно да каже пред оредяващия червен електорат дали има някаква лична зависимост пред Каскета.

Ето защо заглавието е без допълнително пояснение. Ако гласувате за БСП, то гласът ви отива за бъдеща след втори април коалиция с мутрите и сараите. И това ще бъде онзи исторически резил, пред който създателите на столетницата от Бузлуджа биха се обърнали в гроба…

Владимир Танев 

5 Коментара

Червената шапчица

преди 1 година

Колкото и да лъжете, че въздухът в София е мръсен, Др. Нинова на село няма да се върнe! В село Крушовица кенефа е на двора, а в къщата няма течаща вода. Улицата е без тротоар. Да не е луда да се връща на село…

Коментирай

Босилсковски

преди 1 година

Вие, Танев, колко получавате, за да сеете клевети и интриги? Мдааа, Козяк е дабър платец. На цяла България е ясно, че даже да се обединят, ПП и ДБ няма да могат да съберат повече от 10 - 12 %. Толкова ги е яд, започнаха да скърцат със зъби, дори когато спят.

Коментирай

Възмутен

преди 1 година

Г-н Танев, или агент Спасов. Много бързо забравихте за биографията си на сътрудник на ДС и сега громите БСП за която сте работили. Непрекъснато афиширате , че сте дясно ориентиран човек, без капка срам. Такива са хората с гузно минало, но нищо скрито няма. Не продължавайте да изкривявате истината. ПП и ДБ няма да ви измият миналите прегрешения.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.