Знамето на борбата срещу ваксинирането ( ПП "Възраждане") се оказват ваксинирани

https://svobodnoslovo.eu/politika/znameto-na-borbata-sreshtu-vaksiniraneto-pp-vazrazhdane-se-okazvat-vaksinirani/5895 SvobodnoSlovo.eu
Знамето на борбата срещу ваксинирането ( ПП "Възраждане") се оказват ваксинирани

Може да бъде изображение с 5 души, изправени хора, седнали хора и текстово съобщение

Не знам как да започна. Не знам, защото не мога да повярвам на това, което видях току що от Maria Tsantsarova: Знамето на борбата срещу ваксинирането ( ПП "Възраждане") се оказват ваксинирани. Хората, които от седмици плашат с невиждан протест, който по план в сряда ще проникне в сградата на парламента, борците срещу "експерименталната течност - ваксина" се оказаха ваксинирани.

Разбира се, поздравявам за избора депутатите на Възраждане и вярвам, че ваксинирането е въпрос на избор на всеки ("секи сам си преценя"), а личното ми мнение е, че отговорното поведение към обществото е човек да се ваксинира (ваксинирал съм и децата ми на 6 г. и 11 г.).

Политиците, обаче, вкл. тези в парламента сме длъжни да бъдем честни с хората, когато става дума за това, длъжни сме да бъдем част от информационната кампания, която да разясни смисъла от поставянето на ваксина.

За съжаление това, което правят във Възраждане е нещото, от което българите са отвратени от политици и парламент вече 30 г. - декларира се едно, а се върши съвсем друго.

Недоумявам как лидерът на Възраждане ще се изправи пред протеста в сряда, с какви очи ще погледне хората, които са дошли да го подкрепят в борбата му с… ваксините.

Ивайло Мирчев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.